Gram altın fiyat tahminleri can yakıyor! İslam Memiş yatırımcıyı titreten açıklama... "Büyük bir tufanın habercisi"

Gram altın fiyat tahminleri can yakıyor! İslam Memiş yatırımcıyı titreten açıklama... "Büyük bir tufanın habercisi"

Ünlü ekonomist İslam Memiş altın fiyatlarına dair açıklamalar yapmaya devam ediyor. İsabetli tahminleriyle bilinen altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'in daha öncesinde dedikleri bir bir ortaya çıkıyor. Altın fiyatları seçime doğru gidildikçe artış gösterdiği dikkat çekti. Gram altın ve ONS altın merkez bankaları tarafından kontrol atlında tutulmaya çalışılsa da artış göstermeye devam ediyor. İşte tüm detaylar...

ONS VE GRAM ALTINDA YENİ HEDEFLER

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanma ile birlikte uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Yatırımcı vatandaşlar uzman isimler tarafından gelen açıklamaları yakın takibe almış durumda. Ani yükseliş yaşayan altın fiyatlarında ani bir düşüş olması konusunda yatırımcıları endişeli görülüyor.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 1 Ocak 2023 tarihi itibariyle serbest piyasada yaşanan değişimi gözler önüne serdi. İslam Memiş 1 Ocak 2023 tarihindeki kurları açıkladı.

1 Ocak 2023 tarihi itibariyle dolar 18,87, Euro 20,21, gram altın ise 1.114 TL seviyelerinden işlem görüyordu. Günümüzde ise ons altın 1.987 dolara kadar yükseliş sağlarken gram altın fiyatları ise 1.231 TL'ye kadar yükseliş gösterdi. Destek seviyelerine gerileyen gram altın fiyatının yeni hedefi ise 1.280 TL olarak belirlendi. ONS altın hedefi ise 2.070 dolar olarak açıklandı.

2-oxol-1.jpg

ALTIN FİYATLARINDAKİ BUZLAR ÇÖZÜLDÜ!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yaptığı yorumların yanı sıra artış nedenini de bir bir açıkladı. Altın fiyatlarındaki artışın nedeni olarak küresel finans siteminin 2022 yılının mart ayı ile birlikte merkez bankaları tarafından kontrol altına alındığı belirtildi.

Kontrol altına alınmasıyla dondurulduğu belirtilen altının 2023 yılının mart ayı ile birlikte tekrardan çözülmeye başlandığı vurgulandı. Brent petrol varil fiyatlarında yaşanan ani düşüş ile birlikte merkez bankalarının altın stoklaması, jeopolitik risklerin daha da artmasıyla birlikte bir tufanın habercisi olduğuna vurgu yapıldı.

60620220809512230714.jpg

İSLAM MEMİŞ'TEN AÇIKLAMA

Uzman isim İslam Memiş yaptığı açıklama ile birlikte konsolosluklara da değindi. Terör bahanesiyle birlikte kapatıldığını belirten uzman isim aynı zamanda dünya genelinde deprem, doğal afetler, dijital savaş, savaş gemilerinin ülkemizin etrafında yer alması ve seçimleri örnek gösterdi. İslam Memiş'in açıklamalarına göre bir sabah uyandığınızda farklı bir dünya ile karşı karşıya kalabileceğimizin altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN