Gram altın şovuna son 7 gün! Vakit geldi… İslam Memiş yeni seviyeyi duyurdu

Gram altın şovuna son 7 gün! Vakit geldi… İslam Memiş yeni seviyeyi duyurdu

Piyasada en bilindik isimlerden birisi olan İslam Memiş'ten gram altın fiyatlarına dair yeni değerlendirmeler geldi. Türk Lirası'nın diğer para birimleri karşısında değer kaybetmesiyle birlikte hızla yükselen altın yatırımcıların güvenli limanı ilan edildi. Geçtiğimiz gün açıklanan ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı sonrasında İslam Memiş, altın fiyatlarında ne olacağı bir bir açıkladı. İşte tüm detaylar...

ABD Merkez Bankası tarafından geçtiğimiz gün açıklanan faiz kararı yatırımcıların gündeminde yer aldı. İsabetli tahminleriyle piyasada en bilindik isimlerden birisi olan İslam Memiş'ten değerlendirmeler geldi.

ALTIN KANATLANIYOR

FED faiz kararı sonrasında altın fiyatlarında yaşanacakları açıklayan uzman isim yatırımcıların dikkatini çekti. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, faiz kararı sonrasında gerçekçi yorumlar ile piyasayı elden geçirdi.

Yatırımcılara müjdeli haberi veren uzman isim, son kez alım fırsatının açıldığının altını çizdi. Açıklamalarında "Vakti geldi" ifadeleriyle birbirinden kritik öneme sahip açıklamaları duyurdu. Altın fiyatlarının uçuşa hazırlandığı söylentileri ise gündemde deprem etkisi yarattı.

altin-ve-para-piyasalari-uzmani-isl-jztl-cover.webp

NE DERSE ÇIKIYOR

Faiz kararı sonrasında açıklamalar yapan İslam Memiş, gram altın yatırımcılarına seslendi. Faiz kararı sonrasında ons altın değerinin 1980 dolara fırlamasıyla birlikte geçtiğimiz günlerde yaptığı uyarıdan bahsederek gün içerisinde 1940 dolara kadar gerilediğini belirtti.

Ons altın fiyatlarındaki düşüşün devam edebileceğini belirtirken önümüzdeki hafta itibariyle ons altın fiyatlarında yeni ataklar beklediğini duyurdu. Ağustos ayının ilk haftasında ons altının 2.000 doları aşacağına dair beklentilerini paylaştı.

islam-memis-gram-altinda-gercek-fiyati-verdi-uyanik-olun.jpg

İSLAM MEMİŞ'TEN YATIRIMCIYA TAVSİYE

Euro ve altın tarafında yeni yükselişler gözlemleneceğini açıklayan İslam Memiş bombayı patlattı. Kendisinin de bir yatırımcı olarak bugün itibariyle 4.000 dolar kadar birikmişini altın tarafına kaydırdığını açıkladı. Altın fiyatlarında yaşanabilecek olan alım fırsatlarında elinde kalan kısımları da altın tarafına aktaracağının altını çizdi. Tavsiye veren İslam Memiş, tek bir yatırım aracına bağlı kalınmaması gerektiğini savundu.

YIL SONU ALTIN NE KADAR OLUR?

Yatırımcılar tarafından sık sık sorulan, "Altın ne kadar yükselecek?" sorusunu da cevapladı. Net bir cevap veremeyeceğini belirten İslam Memiş, döviz tarafındaki dalgalanmalardan dolayı ons altının 2023 yıl sonuna kadar 2.150 TL ile 2.250 TL seviyelerinin üzerine çıkacağına dair tahminlerde bulundu. Döviz tarafından destek alırsa 2.000 üzerini çok rahat bir şekilde aşabileceğini duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN