Gram altın tam düştü derken bu açıklama korkuttu! İslam Memiş açık tarih verdi: Altını olanlar bayram edecek!

Gram altın tam düştü derken bu açıklama korkuttu! İslam Memiş açık tarih verdi: Altını olanlar bayram edecek!

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Hafta başından bu yana düşüşe geçen gram altın 1.117 liraya kadar geriledi. Vatandaşlar 'Altın fiyatları daha da düşecek mi? Altın fiyatları neden düşüyor?' sorularını araştırırken Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi. Tarih veren İslam Memiş, 'Bunu yapan kazanacak' diyerek altın alacakları uyardı. İşte detaylar...

Hafta başından bu yana düşüş gösteren gram altın fiyatı 1.117 liraya kadar geriledi. Altın fiyatlarındaki düşüş devam ederken yatıcımlar 'Altın fiyatları neden düşüyor? Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?' sorularını araştırmaya başladı. Altın tahminleri ile tanınan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 'Düşüşlere aldanmayın' diyerek altın alacakları uyardı. Tarih veren İslam Memiş, gram altında beklediği seviyeyi açıkladı. İşte 18 Şubat 2023 güncel altın fiyatları...

İSLAM MEMİŞ UYARDI: DÜŞÜŞLERE ALDANMAYIN!

Altın analiz ve tahminleriyle yatırımcılar tarafından yakından takip edilen İslam Memiş, gram altında yaşanan düşüşlerle ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Altın fiyatlarında yaşanan son birkaç haftalık düşüş yatırımcısını tedirgin ederken Altın ve Para Piyasaları Uzman İslam Memiş, 'Düşüşler geçici' diyerek yükseliş tarihi verdi. Altın kahini olarak da bilinen İslam Memiş, altın alacakları uyardı!

ELİNDE ALTIN OLANLAR YAŞADI

Altın fiyatlarında yaşanan düşüşleri değerlendiren ve yatırımcılara tavsiyelerde bulunana İslam Memiş, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Altının gram fiyatı 1115 TL. Ama serbest piyasalarda 1132, 1137 lira aralığında bir gram altın bulunuyor. Yine en son videolarımızda geçen hafta hatırlar iseniz, gram altın 1198 TL seviyesine kadar yükselince Şubat'ın 15'ine kadar 1140 lira seviyesine kadar bir gerilemeden bahsetmiştim. Bu daha aşağıya doğru çekildi. 1140 TL'nin altında gram altın TL fiyatı var. TL'de bekleyen, düşüşleri bekleyen, alım fırsatı kollayanlar da bu düşüşlerin kalıcı olmayacağını gayet açık bir şekilde bilmelidir. Bu düşüşler kalıcı olmaz. Gram altında. Ons bazında her ne kadar baskılama devam etse de hem onstan hem dolardan destek gören gram altın TL fiyatı tekrardan orta ve uzun vade için alım fırsatları vermeye devam ediyor.”

hghghhg-1.jpg

ALTIN FİYATLARI DÜŞECEK Mİ, YÜKSELECEK Mİ?

'Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?' sorusunu yanıtlayan İslam Memiş, “Güçlü destek seviyesi. Eğer aşağı düşerse 1810 dolar seviyesi var. Ancak şimdilerde 1830 dolar üzerinde tutunma çabasını sürdürüyor. Elinde dolar bulunanlar orta ve uzun vadede 2023 için 2350 dolar 2500 dolar öngörüm hala geçerli. Bu fiyatların düşük olduğunu düşünen birisiyim" diye konuştu.

GRAM ALTIN İÇİN REKOR TAHMİN

İslam Memiş, ons Altın fiyatlarının 2300 dolar seviyelerine çıkması ve dolarda da herhangi bir değişiklik olmaması halinde gram altın fiyatlarının kısa süre içerisinde 1400 TL’nin üstüne çıkacağını dile getirdi.

hjjhjhhj-2.jpg

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Ons altının bin 842 dolardan işlem gördüğü anlarda gram altın fiyatları 18 Şubat güncel verilere göre 1.116,35 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Çeyrek altın fiyatları 18 Şubat günü kaydedilen verilere göre 1.856,96 lira alış ve 1.876,45 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN