Günlerdir bekleniyordu, başladı! Bitcoin ve Ethereum uçuşa geçiyor: 21 Mayıs kripto para borsalarında son durum

Günlerdir bekleniyordu, başladı! Bitcoin ve Ethereum uçuşa geçiyor: 21 Mayıs kripto para borsalarında son durum

Kripto para borsalarındaki son durum yatırımcılar tarafından merak edilirken sonunda beklenen yükseliş gelmeye başladı. Hafta başıyla beraber başlayan yukarı yöndeki hareketlenme bugün de kendini gösteriyor. İşte 21 Mayıs kripto para borsalarındaki son durum…

Bitcoin ve Ethereum, dün yatırımcıların uzun süredir beklediği yukarı yönlü yükselişi göstermeye başladı. Söz konusu bu artış trendi bugün de devam ederken ilerleyen günlerde seyredeceği çizgi merak konusu oldu.

ETHEREUM VE BİTCOİN’DE YÜKSELİŞ BAŞLADI

Aydınlık’ta yer alan habere göre, Bitcoin Pazartesi günü 70.206 dolara yükseldi ve önceki kapanışına 3.931 dolar ekledi. Ethereum ise, azartesi günü yüzde 13,3 artışla 3.500 dolara yükseldi.

yeni-proje-9.jpg

Geçtiğimiz yılın Kasım ayından beri Ethereum, en büyük günlük artışını gösterdi. Öyle ki Pazartesi günü Ethereum, 11,35% oranında değer kazanarak 3.413,11 dolar seviyesinden işlem gördü. Söz konusu bu hareketlenme ile birlikte Ethereum piyasa değeri $378,09B oldu. toplam kripto para piyasalarındaki değerinin oranı ise %15,29 olarak kayıtlara geçti.

yeni-proje-8.jpg

Bitcoin cephesinde de yükseliş söz konusuyken Bitcoin Pazartesi günü 70.206 dolara yükseldi ve önceki kapanışına 3.931 dolar ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN