Hane başına 5.097 TL ödeme yapılacak! Başvurular başladı: 15 Aralık’a kadar bu fırsatı değerlendirin

Hane başına 5.097 TL ödeme yapılacak! Başvurular başladı: 15 Aralık’a kadar bu fırsatı değerlendirin

Devlet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan yardımlara devam ediliyor. Bu kapsamda yapılacak 5 bin 97 liralık ödemeler için de sayılı günler kaldı…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi kişilere yönelik başlatılan sosyal destek ödemeleri devam ediyor. Bu ödemeler arasında yer alan evde bakım maaşlarının ne zaman hesaplara yatırılacağı ise merak ediliyor…

EVDE BAKIM MAAŞI ÖDEMELERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Bakanlık, hak sahiplerinin 5.097 TL’lik evde bakım maaşı ödemeleri her ayın 15’inden itibaren yapıyor. Bu ay yapılacak ödemeler de hak sahiplerinin T.C kimlik numaralarının son hanesine göre 15 Aralık’tan itibaren yapılacak.

Siz de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmi web sitesinde bulunan başvuru şartlarını inceleyerek, başvuru şartlarını taşımanız halinde e-Devlet sistemi üzerinden evde bakım maaşı başvurusu yapabilirsiniz.

evde-bakim-maasi-ne-kadar-1.jpg

EVDE BAKIM MAAŞI NE KADAR?

Temmuz ayında 4.336 TL olan evde bakım maaşları yapılan zammın ardından 5.097 TL’ye çıkmıştı. Ocak ayında memur maaşlarına yapılacak zamların ardından evde bakım maaşlarının da 7.000 TL’yi geçmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN