Haziran öncesi son çıkış! Hemen başvuru yapana anında ödeme! 10.000 TL kadar…

Haziran öncesi son çıkış! Hemen başvuru yapana anında ödeme! 10.000 TL kadar…

Haziran ayı öncesinde son çağrılar yapıldı. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara o bankadan 10.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunuluyor. Müşterilere özel yapılan kampanya kapsamında ihtiyacınız kadar kredi çekebilirsiniz. İşte kampanya detayları…

Halkbank tarafından müşterilere özel sunulan kampanya kapsamında şubeye gitmeye gerek kalmadan anında nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Düşük faiz oranları ile müşterilerin borç yükünü azaltan Halkbank finansal durumları açısından da daha stabil bir ödeme imkanı sunuyor. Halkbank tarafından sağlanan kampanya kapsamında müşterilerin finansal ihtiyaçlarını daha hızlı ve etkili bir şekilde karşılaması amaçlanıyor. Yapılan kampanya doğrultusunda ihtiyaçlarınızı kolay bir şekilde giderebilir sağlıklı bir şekilde harcama yapabilirsiniz. İşte kampanya detayları…

HIZLI KREDİ İMKANINI KİMLER KULLANABİLİR?

Halkbank tarafından sağlanan hızlı kredi imkânından kimlerin yararlanabileceği en çok araştırılan sorular arasında yer alıyor. Müşterilere özel bir kampanya düzenleyen Halkbank 10.000 TL'ye kadar hızlı Kredi imkanı sağlıyor. Halkbank tarafından sağlanan kredi şartlarını sağlayan müşteriler ödemelerden yararlanabilecek. Bu kapsamda müşterilerden istenen şartlar şu şekildedir:

  • 18 yaşını doldurmuş olması,
  • Kredi notunun 1200 ve üzerinde olması,

halkbank-promosyon.jpg

Belirlenen şartları sağlayan müşteriler kredi ödemelerinden yararlanabilecek. Kredi kapsamında başvuru yapmadan önce ön onay alınması gerekmektedir. Onaylanan krediler anında müşteri hesabına yatırılırken geri ödeme süresi içinde 36 aya kadar esnek seçenekler sunuluyor. Banka tarafından sağlanan Kredi ödemeleri kapsamında faiz oranı ise %1,89 olarak belirtildi. Faiz oranları kapsamında müşterilerin borç yükü hafifletilerek daha kısa bir ödeme sağlanmaktadır.

HIZLI KREDİ BAŞVURU İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

Halkbank tarafından sağlanan hızlı Kredi başvurusunda bulunmak isteyen müşterilerin Halkbank şubeleri ya da internet bankacılığı hizmetinden yararlanabileceği belirtildi. Acil nakit ihtiyacını karşılamak için Halkbank şubelerinden ya da internet bankacılığından başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

para-vermek.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN