Hemen girip hisselerinizi kontrol edin! Dünyaca ünlü markanın CEO’su istifa etti: Markanın hisseleri resmen çakıldı

Hemen girip hisselerinizi kontrol edin! Dünyaca ünlü markanın CEO’su istifa etti: Markanın hisseleri resmen çakıldı

Hisse yatırımcılarını yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Dünyaca ünlü o marka Türkiye’de etkin faaliyet gösterirken markasının CEO’su istifa etti. Bu istifayla beraber şirketin hisseleri resmen yerle bir oldu. İşte konuya ilişkin detaylar…

Dünyaca ünlü giyim markası olan H&M’in CEO’su Helena Helmersson istifa edince hisseler adeta darmaduman oldu. Söz konusu firmada dört sene görev yaptıktan sonra şirketten ayrılan isim, görevinin zorlu ve zahmetli olduğunu ifade etti. Öte yandan şuan için çalışacak enerjisi olmadığını da söyleyerek görevini bıraktı.

HİSSELER BİR ANDA ÇAKILDI

Haberler.com’da yer alan habere göre, borsada en büyük ikinci giyim perakende markası olan H&M’in hisseleri istifanın ardından yüzde 8 düşüş yaşadı. Rakipleri ile yarışmakta zorlanan firmanın en büyük rakipleri arasında Zara ve Shein bulunuyordu.

yeni-proje-17-002.jpg

ŞİRKETİN BAŞKANI YENİ CEO OLDU

H&’in 18 yıllık çalışanı 42 yaşındaki Erver halihazırda şirketin ana markasının başkanlığını yaparken söz konusu istifadan sonra CEO olarak göreve geldi. Öte yandan H&M'in dördüncü çeyrek faaliyet kâr marjı üçüncü çeyrekteki yüzde 7.8'den yüzde 7.2'ye gerilemişti. Şirketin hedefi ise yüzde 10 olarak belirlenmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN