Her yerde fiyatlar artarken orada düştü! O esnaf zamlara meydan okudu: İnadına 5 TL’den satıyor

Her yerde fiyatlar artarken orada düştü! O esnaf zamlara meydan okudu: İnadına 5 TL’den satıyor

Her şehirden peş peşe zam haberleri gelirken oradan zamlara inat indirim haberi geldi. O esnaf zamlara meydan okudu, ekmeği inadına 5 TL’den satmaya başladı. İşte, görenlerin helal olsun dediği esnaf…

Türkiye ekmek fiyatlarına gelen zamlarla çalkalanırken, fiyatlar çoğu yerde 10 TL’yi buldu. Ancak Manisalı o esnaftan zamlara inat indirim haberi geldi…

EKMEĞİ 5 TL’DEN SATIYOR

Manisa’nın Alaşehir ilçesindeki bir esnaf kendi karını düşünmek yerine ihtiyaç sahiplerini düşündü ve 7,5 TL olan ekmeği 5 TL’den satmaya başladı.

manisa-ekmek-fiyatlari.jpg

Alaşehir’de market işleten Sinan Demir, 250 gramı 7,5 TL’den satılan ekmeği, ihtiyaç sahiplerinin de kolayca alabilmesi için 5 TL’ye düşürdü. Demir yaptığı fiyat değişikliğiyle ilgili şunları söyledi:

"7 yıldır esnaflık yapıyorum. Vatandaşlarımıza hizmet etmek için kendi kar marjımızdan fedakarlık ediyoruz. Halkımıza elimizden geldiği kadar imkan sunmaya çalışıyoruz. Bizim mahallemiz gariban mahallesi olduğu için elimizden geldiği kadar bizim de bir faydamız olsun diyerek ekmeği 5 TL’ye satmaktayız. Günlük 20-30 ekmek alan vatandaşımız için memnuniyet oldu. Faydalı olduğunu düşünüyorum"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN