Herkes Range Rover yerine bunu alacak! Hem ucuz hem de lüks... Dünya bu markayı konuşuyor

Herkes Range Rover yerine bunu alacak! Hem ucuz hem de lüks... Dünya bu markayı konuşuyor

Çin otomotiv piyasasının yeni yıldızı, Range Rover'ın tahtını sallayacak... Nisan 2023’te Şangay Otomobil Fuarı’nda lansmanı yapılan JAECOO 7'nin fiyatını ve özelliklerini duyanlar şaşırıp kalıyor. Range Rover'dan aşağı kalır yanı olmayan SUV otomobilin şimdiden hayranları oluşmuş durumda...

Çin'in en bilinen otomotiv şirketlerinden Chery’nin yeni küresel markası JAECOO, nisan ayında lansmanını yaptığı JAECOO 7 ile göz doldurdu.

JAECOO, yılın üçüncü çeyreğinde yani temmuz-eylül ayları arasında JAECOO 7 isimli SUV modelini satışa sunmayı planlıyor. Lansmanı yapılan JAECOO 7'nin özellikleri ise büyük beğeni topladı. Alıcıları şimdiden aracın yolunu gözlüyor.

jaecoo7-4.jpg

İÇ TASARIMI GÖZ DOLDURUYOR

JAECOO 7’nin özellikle iç tasarımı, akıllı kabin özelliklerini ve avantajlarını sunmasıyla öne çıkıyor. Kabin içindeki eşsiz ayrıntılar hem sürücüye hem de araçta seyahat eden yolculara benzersiz bir yolculuk deneyimi ve sürüş konforu sunmasıyla öne çıkıyor.

jaecoo7-6.jpg
JAECOO’nun, akıllı SUV’u JAECOO 7, dünya genelinde kısa süre içinde yollara çıkmaya hazırlanırken hedef kitlesi olan kentli yaşamı benimsemiş ancak arazi maceralarını da seven müşteri portföyü, şimdiden bu makinenin yollarını gözlüyor.

w-hud.jpg

HAYALET EKRAN ÖN CAMDA

JAECOO 7’nin bir dikkat çeken özelliklerinden bir diğeri de W-HUD. Yüksekliği ve parlaklığı ayarlanabilen bir “Head-Up-Display” (baş üstü göstergesi/hayalet ekran) olan bu sistemde gerekli bilgiler fazladan bir ekrana değil, doğrudan ön cama yansıtılıyor.

jaecoo7-8.jpg

W-HUD özelliği ile Chery’nin “IS” olarak adlandırdığı “Akıllı Sistemler”den bir diğeri daha bu araca dahil edilmiş oluyor.

jaecoo7-2.jpg

QUALCOMM AYRICALIĞI

Üst düzey teknolojik özellikleriyle cazibe yaratan SUV’de, Qualcomm’un amiral gemisi işlemcilerinden 8155 kullanılıyor. Qualcomm'un 8155 işlemcisi akıllı navigasyon, müzik sistemi, sesli kontrol gibi bilgisayar temelli işlemlerin hızlı ve tepkilerin ivedi olmasında büyük rol oynuyor.

jaecoo7-1.jpg

JAECOO 7’nin 14,8 inçlik ekrandan kontrol edilebilen bilgi ve eğlence arayüzü de artı puan toplarken parlaklığı ve görünümü kullanıcı tarafından kişiselleştirilebilen ekranı bağlanabilir akıllı telefonların da entegre edilmesine imkan sağlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN