Hyundai piyasayı karıştıracak: Dev indirim: Bu SUV Dacia Duster'dan bile ucuza sizin olabilir

Hyundai piyasayı karıştıracak: Dev indirim: Bu SUV Dacia Duster'dan bile ucuza sizin olabilir

Otomotiv sektöründe araba almayı planlayanlar için her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Bu kez piyasayı alt üst eden marka Hyundai oldu. Dünyaca ünlü otomotiv markası bu indirim ile çok konuşulacak. İşte detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Dünyaca ünlü otomobil markaları hem yeni modelleri ile hem kampanyaları ile hem de gelişen teknolojileri ile otomotiv sektörünü canlı tutmaya devam ediyor. Sektörün en çok tercih edilen Hyundai ise piyasayı karıştıracak bir gelişme ile gündeme geldi. Hyundai’nin bu modeli hem fiyatıyla hem performansıyla hem de tasarımı ile aklınızı başınızdan alacak.

yeni-proje-1-007.jpg

ŞIK TASARIM GELİŞMİŞ TEKNOLOJİ

Hyundai, SUV segmentindeki rekabeti kızıştırıyor: Mart ayında Hyundai Bayon, Dacia Duster'dan daha uygun fiyata sahip olacak şekilde piyasaya sürülüyor. Hyundai'nin ödüllü SUV ailesinden ilham alan ve geniş iç hacmi, şık tasarımı ve akıllı teknolojileri ile dikkat çeken Bayon, şehir içi ve dışı tüm yolculuklar için ideal bir seçenek sunuyor. 48V Hafif Hibrit Sistem gibi yenilikçi güç aktarım organlarına sahip olan bu model, konfor ve güvenlik özellikleriyle de ön plana çıkıyor​​​​.

yeni-proje-4-001.jpg

Bayon'un teknik özelliklerine göz attığımızda, aracın 411 litrelik geniş bir bagaj hacmine sahip olduğunu ve B SUV kategorisinde yer alarak ferah bir iç ortam sunduğunu görüyoruz. Model, Hyundai'nin yeni nesil otomobillerinde kullandığı dört kollu direksiyon ve teknolojik kokpit görünümü ile konforlu sürüş deneyimlerine imkan tanıyor. Ayrıca, 1.4 MPI motor seçeneği ile manuel ve otomatik şanzıman seçenekleri sunarak kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına cevap veriyor.

yeni-proje-3-002.jpg

UYGUN FİYATI İLE GÖZ ALIYOR

Hyundai Bayon, 1.030.000 TL başlangıç fiyatıyla, segmentinin en önemli rakiplerinden biri olan Dacia Duster'ın en boş versiyonu olan 1 milyon 150 bin lira fiyat etiketine kıyasla oldukça rekabetçi bir fiyata sahip. Bu durum, SUV almak isteyenler için Hyundai Bayon'u cazip bir alternatif haline getiriyor. Mart ayında yapılan indirim, Bayon'un piyasadaki konumunu daha da güçlendirerek, fiyat-performans açısından dikkate değer bir seçenek sunuyor.

yeni-proje-2-006.jpg

Bu gelişmeler ışığında, Hyundai Bayon'un geniş iç hacmi, üstün teknolojik özellikleri ve rekabetçi fiyatıyla, SUV segmentinde önemli bir yer edinmesi bekleniyor. Özellikle güncel kampanyalar ve indirimlerle birlikte, bu model otomobil severlerin radarına girmeyi başarıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN