Hyundai uygun fiyatlı araçlarını tanıttı! Bu listede yok yok! Her cebe uygun araç bulabilirsiniz

Hyundai uygun fiyatlı araçlarını tanıttı! Bu listede yok yok! Her cebe uygun araç bulabilirsiniz

Kur fiyatlarının üzerine bir de vergiler eklenince otomobil almakta imkansız hale geldi. Vatandaşlar fiyatlar nedeniyle araçlara bakmaya korkar oldu. Araç arayanların yüzünü güldürecek açıklama Hyundai'den geldi. Hyundai Türkiye'de uygun fiyatlı modeller ile vatandaşın yüzünü güldürecek. İşte uygun fiyatlı Hyundai araçlar…

Türkiye'de artan kur fiyatları üzerine bir de vergi oranları eklenince araç almak zor bir hale geldi. Türkiye'de araç satışları azalırken markalarda çözümü uygun fiyatlı modelleri piyasaya sunmakta buldu. Hyundai sürücülerin yüzünü güldürecek yeni açıklaması ile herkesi sevindirdi. Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel 2023 yılı model ve takvimlerini açıkladı. Takvimde yer alan premium segmenti hitap eden araçların yanı sıra uygun fiyatlı modeller de sürücülerin ihtiyacını karşılayacak. İşte uygun fiyatlı Hyundai araçlar…

HYUNDAİ EVLERİ ŞENLENDİRECEK

Hyundai Accent Genel Müdürü Murat Berkel 2023 yılı takvimini açıkladı. Bu kapsamda 5 aylık bir süreci belirten takvim yayınlanırken hangi ay hangi aracın piyasaya da bulunacağı da tek tek açıklandı. Takvimde yer alan açıklamalar kapsamında piyasada yer alacak araçlar şu şekildedir:

  • Nisan ayında makyajlı i10,
  • Temmuz ayında makyajlı i20 ve Kona (benzin+hibrit),
  • Ağustos ayında yeni Elantra,
  • Ekim ayında Ioniq 6,
  • Kasım ayında yeni Tucson ve elektrikli Kona gelecek.

hyundai-i10.jpg

UYGUN FİYATLI MODELLER GÖZ DOLDURUYOR

Murat Berkel tarafından yapılan açıklama kapsamında kendi segmenti içerisinde en uygun fiyatlı Hyundai model araçlarda yer aldı. Hyundai uygun fiyatlı araçlar şu şekildedir:

  • Yeni makyajlı i10
  • Yeni makyajlı i20
  • Yeni Elantra.
  • Makyajlı i10

2023 yılı Şubat ayı içerisinde tanıtılan yeni makyajlı i10 ile birlikte A segmentinde daha yeni araçlar görülüyor.Artan dingil mesafesi ile birlikte i10 a segmenti içerisinde B segmenti ile yarışabilecek bir araç olarak karşımıza çıkıyor Kesinlikle belli olmasa da i10 N adlı spor paketinin de i20 N gibi Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

hyundai-i10-yeni-makyajli.jpg

HYUNDAİ İ10 YENİLENDİ


Piyasada yer alacak yeni Hyundai i10 makyajlı operasyonundan sonra hem içeride hem de dışarıda farklı tasarımlar ile görülmektedir. Türkiye pazarında iyi bir çıkış yakalayan i20 spor modeli ile i20 N’de Türkiye'de yoğun bir ilgi görüyor. Hyundai piyasaya süreceği yeni araçlar için hem i20 N hem de i20 için makyaj operasyonu düşünmektedir. Yapılacak işlemlerin ardında araçların da yeni Elantra gibi yeni fütüristik bir model olarak görülmesi bekleniyor.

hyundai-i20-n.jpg

HYUNDAİ ELANTRA PİYASAYI KASIP KAVURDU

Bulunduğu segment içerisinde önce olmayı planlayan Elantra Şubat ayında alıcıları ile buluştu. C segmenti içerisinde bulunan Elantra aynı segmentte bulunan diğer otomobilleri de sollayıp geçecek gibi duruyor. Yeni makyaj işlemi ile birlikte C segmentinden D segmentine geçecek gibi duruyor. Hyundai Elantra Ağustos ayı içerisinde Türkiye pazarında yerini alacak araçlar arasında görülmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN