İki yıl boyunca geri ödemek ve faiz yok! Bu fırsat kaçmaz: Devletten 150 bin TL faizsiz kredi desteği

İki yıl boyunca geri ödemek ve faiz yok! Bu fırsat kaçmaz: Devletten 150 bin TL faizsiz kredi desteği

Türkiye'de artan enflasyon ile birlikte geçim sorunu etkisi iyice arttırmış durumda. Vatandaşlar geçinmek için farklı krediler başvururken nakit ihtiyacı olan milyonlarca kişiye güzel haber geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş son dakika olarak duyurdu. İki yıl boyunca geri ödemek ve faiz yok! Bu şans bir daha gelmez. Devletten 150 bin TL faizsiz kredi desteği. Peki başvuruları şartları neler? İşte detaylar haberimizde...

Dolar kurundaki artış ile birlikte Türkiye'de enflasyon tavan yapmış durumda. Geçinme sorunu etkisini iyice arttırırken vatandaşlar düşük faizli kredileri araştırmaya başladı. Konuyla ilgili bir son dakika duyurusunda bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş güzel haberi duyurdu. Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Devletten 150 bin TL faizsiz kredi desteği. İki yıl boyunca geri ödemek ve faiz yok. Peki kimler faizsiz kredi şansından yararlana biliyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

DEVLETTEN 150 BİN TL FAİZSİZ KREDİ DESTEĞİ

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş çok önemli açıklamalarda bulundu. Milyonlarca kişiye güzel haberi duyurdu. Vatandaşların kredi hakkında değerlendirmelerinde atıfta bulunan Bakan Göktaş, 150 bin lira faizsiz kredi vereceklerini duyurdu.

gfgfgf-2023-07-06t141328-935.jpg

BAKAN SON DAKİKA OLARAK DUYURDU: İKİ YIL BOYUNCA GERİ ÖDENMEYECEK!

Faizsiz kredi desteği ile ilgili detayları paylaşan Bakan Göktaş, açıklamalarında şunları söyledi:

"Tabii elbette bu konunun birden fazla paydaşı var. Yani konu sadece Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığını ilgilendirmiyor. Farklı Bakanlıkları da ilgilendiriyor. Bizim Bakanlığımızı ilgilendiren boyutuyla ilgili çalışmalarımıza başladık.

fgffg-2.jpg

Tabii ki diğer paydaşlar da çalışmalarını bitirdikten sonra kamuoyuyla inşallah bu programı da paylaşacağız. Şunu ifade etmek isterim ki bu proje hayallerini gerçekleştirmek isteyen her gence de tabii ki bir umut ışığı oldu. Bildiğiniz gibi 150 bin liraya kadar varan bir destek söz konusu. İki yıl ödemesiz ve akabinde 4 yıl boyunca faizsiz geri ödemeyi kapsıyordu. Cumhurbaşkanı'mız bu konuyu çok önemsiyor. Bizler de üzerimize düşen boyutuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

TAKSİTLER 48 AYA BÖLÜNECEK

150 bin lira kredi kapsamında 48 ay vade sunulacak ve faizsiz olacak. Ayrıca kredi kullananlar 2 yıl geri ödeme yapmayacak. Bu doğrultuda kredinin aylık taksidi 3.125 TL olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN