İkinci el fiyatına sıfır araba! Egea'dan bile ucuza satılıyor...

İkinci el fiyatına sıfır araba! Egea'dan bile ucuza satılıyor...

Sıfır otomobil fiyatları ikinci el fiyatına kadar düştü. Ticaret Bakanlığı tarafından alınan kararın ardından hızla düşen sıfır otomobil fiyatları çakılırken, beraberinde kampanyalar da geliyor. Kasım ayı fiyat listelerine göre, o model Fiat Egea'dan bile daha ucuza satılıyor. İşte tüm detaylar...

Son yıllarda dünya gündeminde yer alan sıfır otomobiller çip sorunu ve pandeminin ardından arşa çıkmıştı. Fiyatlarda yaşanan artış yatırımcıları otomobil sektörüne ittirdi. Yatırım aracı olarak görülen otomobiller ihtiyaç sahipleri erişiminin dışında kalmıştı. Ticaret Bakanlığı tedbirlerinin ardından hızla düşen fiyatlar gündeme oturdu.

FİAT EGEA'DAN BİLE DAHA UCUZ

2023 yılının ikinci yarısında başlayan sıfır otomobil indirimleri peş peşe duyuruluyor. Sıfır otomobil fiyatlarında indirimin yanı sıra kampanyalarda gelirken, piyasa ihtiyaç sahiplerine kaldı.

Al - satçıların çekilmesiyle birlikte, düşen talepler fiyatlara da etki sağladı. Ticaret Bakanlığı tedbirlerin ardından en ucuz sıfır otomobil olarak bilinen Fiat Egea'dan bile daha ucuza satılan model paylaşıldı. Fiyatı o kadar fazla düştü ki, ikinci el otomobil fiyatına sıfır araç sahibi olabilirsiniz.

1485113.webp

İKİNCİ EL FİYATINA SIFIR ARAÇ

İkinci el otomobil fiyatından satılan Hyundai İ10, Fiat Egea'dan bile daha ucuza satılıyor. Yaklaşık olarak 100 bin TL'lik fark atarak en ucuz otomobillerden birisi haline geldi. İkinci el otomobil almak isteyenler, sadece 675 bin TL karşılığında sıfır otomobil sahibi olabilecek. Fiat Egea'nın en ucuz modeli 775 bin TL olurken, Yeni Hyundai İ10'un en ucuz paketi 675 bin TL'den satılıyor.

HYUNDAİ İ10 FİYAT LİSTES

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN