İkinci el otomobilde son durum: Bakan çok ama işler almaya gelince değişiyor

İkinci el otomobilde son durum: Bakan çok ama işler almaya gelince değişiyor

Gaziantep'te ikinci el otomobil piyasasında devam eden durgunluk, pazar günleri açılan ikinci el oto pazarında beklenmedik bir yoğunluğa neden oldu. Ancak, bu yoğunluğun gerçek alıcıları çekmediğini düşünen alıcı ve satıcılar, "Bakan çok ama alan az" şeklinde değerlendirme yaptı.

Gaziantep'te ikinci el otomobil piyasasındaki durgunluk devam ederken, pazar günleri açılan ikinci el oto pazarında beklenmedik bir yoğunluk yaşandı. Ancak, bu yoğunluğun aldatıcı olduğunu düşünen alıcı ve satıcılar, gerçek alıcıların az olduğunu dile getirdi.

'BAKAN ÇOK, MÜŞTERİ ÇOK AMA ALAN YOK'

Pazarda araçları incelemek için gelenlerin çoğunun sadece bakmak amacıyla geldiğini belirten Ahmet Yaşar, "Piyasa biraz durgun. Bakan çok, müşteri çok ama alan yok. Fiyatlar yüksek. Satıcılar satamıyor, alıcılar alamıyor" şeklinde konuştu.

8665528.jpg

Muhammet Deniz ise satıcı olduğunu ve pazardaki kalabalığın büyük bir kısmının sadece dolaşmak için geldiğini belirterek, "Piyasa baya bir durgun. İkinci el oto pazarında yoğun bir kalabalık var ama bu kalabalığın yüzde 80'i alıcı değil. Araçlara ve piyasaya bakmaya geliyor vatandaşlar. Alıcı sayısı çok az" ifadelerini kullandı.

8665530.jpg

'BU DURUMDA BİZ NASIL ARAÇ ALALIM'

Piyasadaki ikinci el araç fiyatlarının artmaya başladığını dile getiren Tevfik Yüksek ise "Piyasa çok pahalı şu anda, yani fiyatlarda hiç düşme yok. Hatta daha beter yükselme var. 320 bin kilometredeki bir araca 440 bin lira istiyorlar. Bu durumda biz nasıl araç alalım" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN