İndirimi gören 3'er 5'er alacak! Tuvalet kağıdı stoklarınızı tazeleyin: O tarihe kadar vaktiniz var

İndirimi gören 3'er 5'er alacak! Tuvalet kağıdı stoklarınızı tazeleyin: O tarihe kadar vaktiniz var

Enflasyonla mücadele kapsamında temel ihtiyaç ürünlerinde dev indirimler paylaşılıyor. Tüketicilerin gündeminde yer alan tuvalet kağıdında yılın fırsatı paylaşıldı. O marketler tarafından duyurulan indirim sonrası tüketiciler sıraya girdi. O tarihe kadar tuvalet kağıdı stoğunuzu yenileyin..

Son 2 yıldır etkili olan enflasyon en çok temel ihtiyaç ürünlerini vurdu. Vatandaşın cebindeki 5 kuruşa kadar göz diken enflasyon karşısında mücadele kapsamında marketlerden kampanyalar yapılıyor. O market tarafından yapılan son kampanya ile tuvalet kağıdı dip fiyatı gördü. Peki, indirim kampanyasının son günü ne zaman? İşte tüm detaylar...

İNDİRİM FIRSATI PAYLAŞILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın indirim çağrısı üzerine marketler harekete geçti. İndirim kampanyası başlatan market zincirlerinde, o indirim dikkat çekti. Tüketicilere ekonomik destek kapsamında yapılan indirimler paylaşılıyor.

Belirli ürünlerde yapılan dev indirimlerin o tarihe kadar geçerli olduğu paylaşıldı. İndirimden faydalanmak isteyen tüketiciler, tuvalet kağıtlarında yer alan indirimden faydalanabilmek adına sıraya girdi.

screen-shot-2020-03-27-at-11.webp

YÜZDE 50'YE VARAN İNDİRİM FIRSATI

Tarım Kredi Kooperatif market zincirleri tarafından başlatılan indirimin ardından vatandaşlar 3'er 5'er tuvalet kağıdını evine götürüyor. İndirim için son tarih 2 Kasım 2023 olarak paylaşıldı.

O tarihe kadar stoklarda bitmeden tuvalet kağıdı indirim fırsatını kaçırmayın. Tarım Kredi Kooperatif marketleri tarafından 17 Ekim tarihinde başlayan kampanya 2 Kasım tarihine kadar sürecek. Yüzde 50 oranında yapılan indirimler, tüketicilerin dikkatini çekiyor.

gettyimages12188152631-16cc2573-dcaa-4019-bb9a-938895b1a2f7.webp

TUVALET KAĞIDINDA İNDİRİMLİ FİYAT

Son yılların en çok pahalanan ürünlerinden birisi olan tuvalet kağıdında dev indirim geldi. Temel ihtiyaç ürünlerinden birisi olan tuvalet kağıdında gelen zamlara karşı, Tarım Kredi marketleri tarafından indirim kampanyası başladı.

İndirim çerçevesinde 3 katlı 16'lı Rulo Tuvalet Kağıdı sadece 99,90 TL'ye satılıyor. Tuvalet kağıdı için makul olan fiyatlandırmanın ardından, fırsatı duyan tüketici soluğu markette alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN