İnternette 36 ay taksitle ayçiçek yağı satışı

İnternette 36 ay taksitle ayçiçek yağı satışı

Rusya'nın Ukrayna'ya olan işgal girişiminin etkisiyle, Türkiye'nin ayçiçek yağı sıkıntısı yaşayacağı haberleri üzerine vatandaşlar marketlere akın etti. Marketlerde raflar boşalırken, yağ krizi sonrasında internette firmalar 18 litrelik teneke ayçiçek yağı 36 ay vadeli taksitle satmaya başladı.

Rusya-Ukrayna savaşının etkisiyle Türkiye'nin ayçiçek yağı sıkıntısı yaşayacağı haberleri vatandaşı endişelendirdi. Bunun üzerine vatandaşlar marketlere akın etti. Marketlerde raflar boşalırken, yaşanan yağ krizi sonrasında internette 18 litrelik teneke ayçiçek yağının 36 ay vadeli taksitle satıldığı görüldü.

T24'ün haberine göre, Hepsiburada isimli internet sitesinden yer alan bir ilana göre, 18 litrelik teneke ayçiçek yağı 1.098 liradan satılırken, aylık 44 lira ödemeyle 36 ay vadeli taksit seçeneği sunuldu.

dsfdsfsfs.jpg

Dün jeopolitik gerilimlerin etkisiyle piyasada yeterli ürün bulunmadığı ve buna bağlı olarak fiyatlarda artış görüleceği endişesiyle pek çok markette izdiham yaşanmıştı.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, yağ krizine ilişkin bu sabah yaptığı açıklamada "Türkiye'nin yeterli yağ stoku var" demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN