İş Bankası emekli promosyon rekabetini başka boyuta taşıdı! Mart ayı promosyon güncellemesi... Emekli olanlar bu kadar alacak!

İş Bankası emekli promosyon rekabetini başka boyuta taşıdı! Mart ayı promosyon güncellemesi... Emekli olanlar bu kadar alacak!

Ülkemizde yer alan gündem maddelerinden birisi olan promosyon ödemelerinde gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. EYT düzenlemesinin Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girmesi ile birlikte bankalar yeniden harekete geçti. Yaşanan rekabet ile birlikte Türkiye İş Bankası yeni promosyonlarını yayınladı. Mart ayı güncel promosyonlarını yayınlayan İş Bankası dikkat çekti. İşte tüm detaylar...

İŞ BANKASI MART AYI PROMOSYON RAKAMLARI

Milyonlarca emekli vatandaşı yakından ilgilendiren emekli promosyonları mart ayında da gündemde yer alıyor. Gündemden düşmek bilmeyen emekli promosyonları EYT düzenlemesi ile birlikte yeniden alevlendi. Bankalar arasında yaşanan rekabet büyük bir hız kazanıyor.

Rekabette son olarak promosyonlarını güncelleyen İş Bankası emekli vatandaşlara müjdeyi verdi. Promosyonlarda son noktayı koyan İş Bankası emekli promosyonlarında değişiklik yaptı. Promosyon miktarları bankalar arasında rekabet ortamı oluştururken müşterileri kendisine çekmek adına bazı kampanalarda yer alıyor.

Yüksek miktarlı promosyon veren bankalar ise emeklilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. İş Bankası tarafından yapılan açıklama ile birlikte mart ayı promosyon miktarları güncellendi. Peki güncel promosyon rakamları ne kadar oldu?

0x0-emekliye-promosyon-mujdesi-ssk-sgk-ve-bag-kur-emekli-maasi-promosyon-zammi-ne-oldu-hangi-banka-ne-kadar-promosyon-veriyor-1567800987397.jpg

İŞ BANKASI GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYONU

2023 yılının mart ayı ile birlikte güncellenen emekli promosyonları emekli vatandaşlara sunuldu. EYT düzenlemesi ile birlikte yeniden alevlenen emekli promosyon güncellemelerine son noktayı Türkiye İş Bankası koydu. İş Bankası tarafından paylaşılan güncel promosyon rakamları ise şu şekilde;

  • Maaş aralığı 3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar olanlar 4.500 TL
  • Maaş aralığı 3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlar 5.250 TL
  • Maaş aralığı 7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar 6.750 TL
  • Maaş aralığı 10.000 TL ve daha fazla olanlar 7.500 TL promosyonun sahibi olacak.

0x0-emekli-promosyon-kampanyalari-ekimde-yenilendi-en-yuksek-emekli-maasi-promosyonu-hangi-banka-veriyor-memur-ban-1665122352049.jpg

EMEKLİ PROMOSYONU NASIL ALINIR?

Emekli promosyonlarından faydalanabilmek için öncelikle emekli olmanız gerekir. Emekliliğinizin onaylanması ile birlikte tercih ettiğiniz bankaya giderek maaşınızı taşımanız şartı belirtiliyor. Bankanız ile yapacağınız anlaşma ile birlikte 3 yıl boyunca aynı bankadan maaş alacağınıza dair taahhüt imzalamanız gerekir. Taahhüttü imzalamanız halinde emekli promosyonlarından faydalanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN