İş Bankası'ndan 10 bin TL'ye kadar faizsiz kredi

İş Bankası'ndan 10 bin TL'ye kadar faizsiz kredi

Tüm dünya genelinde artan enflasyon canavarı piyasaları altüst etmiş durumda. Ülkemizde de enflasyona karşı birçok önlem alınırken artan maliyetler karşısında cebi küçülen vatandaşlara destek bankalardan gelmeye devam ediyor. Bu süreçte kampanyaları ile tüketiciler tarafından yakından takip edilen İş Bankası, müşterilerine özel yaptığı kampanyasını duyurdu. Kimlik kartınızı gösterin ve 10 bin TL alın. Tek bir şart aranıyor. Peki kampanyaya nasıl başvuruluyor? İşte tüm detaylar...

Yeni yılla beraber asgari ücret, emekli maaşı ve memur maaşlarına zam yapıldı. Ancak zammın etkisi kısa sürmüş durumda. Birçok ürüne gelen zamlar sonrası maaşa gelen zamlar eridi. Geçim derdine düşen vatandaşlar bankalar tarafından verilen kredi kampanyalarını araştırır hale geldi. Bu yönde yeni kampanyasını duyuran İş Bankası, kesenin ağzını açtı. Kimliği ile giden herkese 10 bin TL veriyorlar. Tek bir şart istiyorlar. Sizin de paraya ihtiyacınız varsa hemen başvurabilirsiniz. Peki başvuru şartları neler? İşte İş Bankası kredi kampanyasının detayları...

İŞ BANKASI DUYURDU

2022 yılından bu yana uygulanan ekonomik politika ile beraber pek çok ürüne peş peşe zam geldi. Aynı zamanda artan enflasyon piyasaları iyice daraltmış durumda. Yeni yılda maaşlara gelen zamlar vatandaşlara rahat nefes aldırdı ancak etkisi kısa sürdü. Nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar bankalar tarafından verilen uygun fiyatlı kredileri araştırır hale geldi. Beklenen haber ise İş Bankasından geldi.

jhhjhjj.jpg

İş Bankası'ndan yapılan son dakika duyurusuna göre, kimlik kartı ile gidenlere 10 bin TL verileceği kaydedildi. Kesenin ağzını açtılar. Tek şart isteniyor. Gelen haber sonrası tüketiciler kampanyanın detaylarını sorgulamaya başladı.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

İş Bankası tarafından müşterilerine özel yapılan duyuruda kampanyanın detayları paylaşıldı. Yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

Kampanyadan 28.02.2023 tarihine kadar İşCep “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvuruları onaylanmış müşteriler yararlanabilecektir. Faizsiz Taksitli Nakit Avans sadece 5 ay vade için geçerlidir.

Kampanyadan yararlanmak için, kullanılacak Taksitli Nakit Avans tutarı 300 TL ile 10.000 TL arasında olacaktır. Kullanılabilecek Taksitli Nakit Avans tutarı, kartın kullanılabilir nakit avans limiti ile sınırlandırılmıştır.

ghhggh-16.jpg

Kampanya kapsamında tanımlanan Faizsiz Taksitli Nakit Avans tutarı, azami 2 seferde ve toplamda tanımlanan tutarı geçmeyecek şekilde kullanılabilecektir.

Kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler, kredi kartının fiziki teslimini beklemeden İşCep veya Maximum Mobil’den kredi kartı limitinin %50’sini aşmamak koşuluyla 5.000 TL‘ ye kadar(5.000 TL dahil) kampanya kapsamında faizsiz Taksitli Nakit Avans kullanabilecektir.

5 aydan farklı vadelerde ve 10.000 TL üzeri tutarlarda geçerli faiz oranları uygulanacaktır.

Kampanya kapsamı İşCep, Müşteri Olmak İstiyorum özelliğinden İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu yaparak, başvuruları onaylanan müşteriler için geçerlidir.

Kampanya tanımlamaları her müşteri için kredi kartı başvuruları onaylarını takip eden 7 gün içinde yapılacak ve kampanyadan yararlanma süresi 1 yıl olacaktır.

Her müşteri kampanyadan yalnızca 1 sefer yararlanabilecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN