İş Bankası'ndan yüzleri güldüren kampanya! Ramazan ayında 600 TL'lik alışverişleriniz bedavaya gelecek!

İş Bankası'ndan yüzleri güldüren kampanya! Ramazan ayında 600 TL'lik alışverişleriniz bedavaya gelecek!

İş Bankası Ramazan'da tüm müşterilerinin yüzünü güldürüyor. Ramazan ayı boyunca yapılan alışverişlerinizden 600 TL'lik Maxipuan kazanabilirsiniz. İşte İş Bankası Ramazan kampanyası…

İş Bankası Ramazan ayında müşterilerinin yüzünü güldürüyor. Ramazan Market alışverişlerinde geçerli olacak 600 TL'lik Maxipuan kampanyasının detayları açıklandı. Kampanyaya katılım sağlamak isteyen müşteriler kampanya detaylarını araştırmaya devam ediyor. İşte İş Bankası Ramazan kampanyası…

İŞ BANKASI 600 TL MAXİPUAN KAMPANYASI

Mart ayı sonuna yaklaşırken İş Bankası'ndan tüm müşterilerin yüzünü güldürecek önemli bir açıklama geldi. Maximum sözleşmesi bulunan marketlerden 20 Mart ve 30 Nisan 2023 tarihleri arasında yapılan Maximum Mobil ve İşCep ile en az 400 TL'lik ilk nakit alışverişlerinde Maxipuan kazanma imkanı sağlanıyor. Farklı günlerde yapılan 400 TL ve üzeri nakit alışverişlerde aynı anda 40 TL ve 600 TL Maxipuan kazanma imkanı sunuluyor.

is-bankasi-kredi-kampanyasi.jpg

İŞ BANKASI RAMAZAN KAMPANYASI NE KADAR SÜRECEK?

İş Bankası tarafından gerçekleştirilen açıklama kapsamında kampanyanın 30 Nisan 2023 tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Maxipuan kampanyasına katılım sağlamak isteyen vatandaşlar detaylı bilgileri İş Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN