İslam Memiş altın almak isteyenler için tarih verdi! O tarihi bekleyen ucuza altın alacak

İslam Memiş altın almak isteyenler için tarih verdi! O tarihi bekleyen ucuza altın alacak

Altın fiyatları için flaş gelişme! 22 Haziran'da toplanacak olan Para Politikası toplantısında yeni dönemin ilk faiz kararı açıklanacak. Kritik toplantısı öncesi gram altın 1.491 TL'ye kadar tırmanmış durumda. Çeyrek altın ise 2.454 seviyelerinde hareket ediyor. Yatırımcılar ise 'Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?' sorusunu araştırıyor. Beklenen açıklama geldi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın almak isteyenler için tarih verdi. Bu fırsatı kaçıran dizlerini döver!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten flaş açıklama. Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi piyasaları değerlendiren İslam Memiş, altın almak isteyenleri son kez uyardı. 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?' sorularını yanıt veren altın kahini Memiş, o tarihi işaret etti ve bombayı patlattı. O tarihi bekleyen ucuz altın alacak. Rakamı duyan kuyumculara koşuyor. Bu fırsatı kaçıran dizlerini döver! Ucuz altın için son fırsat! İşte İslam Memiş'in altın fiyatları ile ilgili flaş açıklamaları...

ALTIN ALMAK İSTEYENLER DİKKAT! İSLAM MEMİŞ TARİH VEREREK UYARDI

Merkez Bankası'nın 22 Haziran'da açıklayacağı faiz kararı öncesi piyasaları değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bombayı patlattı. Altın için alım fırsatını açıklayan Memiş, tarih vererek yatırımcıları uyardı. İşte İslam Memiş'in dikkat çeken uyarıları:

"Devlet, ajandasına sadıktır. Düşman gördükleriniz dost, dost gördükleriniz düşman olabilir. Hiçbir şey gördüğünüz gibi değil. İşinize, ailenize, sevdiklerinize sarılın. Eylül’de büyük bir müjde alacaksınız. Ben de size neyi nasıl yapmanız gerektiğini anlatacağım. Merhum Özal’ın ruhu şâd olsun. Kötü gün için cüzdanın bir kenarına para sıkıştırmayı öğrettiler de, kalbimizin bir kenarına insan nasıl sıkıştırılır öğretmediler. xau/usd 1.930 xag/usd 23,26 Hayırlı işler.

hghghghg-83.jpg

BU FIRSATI KAÇIRAN DİZLERİNİ DÖVER

Gram altın 1.477 lira Pişman olan varsa yol onun. Biz, yol arkadaşlarımız ile plandan şaşmıyoruz. Biz, yol arkadaşlarımızla iki hafta önce bu süreci başlattık. Ispatlı, belgeli. İki hafta önce bize gülüp, bugün “Ben de sattım, haber bekliyorum” diyenlere bugün biz de gülüyoruz. Yemiyoruz yani. Herkes kendini bilir. Bizim yol arkadaşlarımızın gözü karadır, cesurdur, vatanperverdir, tertemizdir. Biz onlarla ömürlük dostuz."

16 HAZİRAN 2023 CUMA GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın fiyatı alış: 1.487,58 satış: 1.487,88

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın fiyatı alış: 2.379,00 satış: 2.436,00

CUMHURİYET ALTIN KAÇ TL?

Cumhuriyet altın fiyatı alış: 9.776,00 satış: 9.924,00

jhhjhj-49.jpg

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın fiyatı alış: 4.759,00 satış: 4.873,00

TAM ALTIN NE KADAR OLDU?

Tam altın fiyatı alış: 9.722,10 satış: 9.987,06

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN