İslam Memiş "Daha Çok Kazandırıyor" Dedi Altın Yerine Onu Önerdi! İşte Sizi Zengin Edecek Yatırım Aracı

İslam Memiş "Daha Çok Kazandırıyor" Dedi Altın Yerine Onu Önerdi! İşte Sizi Zengin Edecek Yatırım Aracı

Youtube kanalı üzerinden piyasalara ilişkin analizlerde bulunan Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş, son zamanlarda piyasalarda yaşanan hareketlilik için değerlendirmelerde bulundu. Düşen altın fiyatlarını alım fırsatı olarak değerlendiren Memiş, altından daha çok kazandıran başka bir yatırım aracını da açıkladı. İşte Memiş'ten dikkat çeken piyasa analizi.

Geçtiğimiz günlerde alım enstrümanları olarak euro ve sterline dikkat çeken Piyasa Uzmanı İslam Memiş, son dönemlerde hızla düşüşe geçen altın için de önemli bir açıklamada bulundu. Altın yatırımcıları elindeki altın için uygun alım-satım tarihlerini araştırırken, Memiş düşen altın fiyatlarının alım için uygun olduğunu ifade etti. İşte Piyasa Uzmanı İslam Memiş'in altın üzerine önemli analizleri.

atin9.jpg

MEMİŞ'TEN 2 ALIM TAVSİYESİ

Altın ve dolar üzerinde yoğunlaşan yatırımcı için 2 farklı yatırım aracı tavsiye eden İslam Memiş, avro ve sterline dikkat çekti. Memiş “Yatırımcı değeri artan değil, değeri kaybeden yatırım araçlarına yönelmeli. EUR/USD paritesi 1.17’den 1.0490’a geriledi. Sterlin/USD paritesi, 1.37’den 1.2486’ya geriledi. Bunlar bence çok güzel fırsatlar” dedi.

BÜTÜN OLUMSUZLUKLAR EMTİA FİYATLARINA OLUMLU YANSIYACAK

Dünyada yaşanan yüksek enflasyona dikkat çeken İslam Memiş, enflasyonun emtia fiyatları olumlu yönde etkileyeceğini ifade etti. Gram altının 930 lira bantlarından 888 liraya kadar düşmesini de değerlendiren Memiş, gram altının zirve tarihinin Temmuz ayı olduğunu açıkladı. Memiş, altından daha çok kazandıran aracı açıklayarak şunları kaydetti:

"Dünyada artan enflasyon, büyüme endişeleri ve jeopolitik gelişmeler emtia fiyatlarını olumlu yönde destekleyecektir. Gram altın 2021 Aralık’ta 600-630 aralığındaydı. Bugün 880-960 lira aralığında. Gümüşün gramı 7,50 liraydı bugün 10,79 lira. Dolayısıyla altın ve gümüş gibi yatırım araçları her daim kazandıracaktır. Bu yıl sonuna kadar altının gram fiyatında 1.450, gümüşün gram fiyatında 20 lira seviyesini bekliyorum. Temmuz ilk zirve seviyesi olabilir. Ancak gümüş tarafından hareketlerin olumlu yönde daha hızlı olacağını düşünüyorum."

gumus.jpg

ALTINDAN DAHA ÇOK KAZANDIRAN EMTİAYI AÇIKLADI

Gümüş alımına dikkat çeken Memiş, gümüşün altından daha çok kazandıracağını ifade etti. Gümüş için her fırsatta "Alın" diyen Memiş,"Gümüşün ons fiyatı 22,48 dolar, gram fiyatı 10,79 liraya geriledi. Altın pahalı artık alamıyoruz diyenlere büyük fırsat sunuyor. Altından daha fazla kazandıran bir yatırım aracından bahsediyorum. Her fırsatta alınmalı. Altın borcu olan, düğün yapacak veya altın yatırımı yapacak olanlar bence bugünleri değerlendirmeli." dedi.

MEMİŞ'TEN RAHAT OLUN UYARISI!

Amerika Merkez Bankası'nın( FED) Mayıs ayı faiz kararına günler kala piyasalarda ciddi anlamla hareketlilik başladı. Dolar 14 TL seviyelerinden yükseliş trendine geçerken, altın ise hızla düşmeye başladı. İslam Memiş ise altına ilişkin sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu. Memiş, Twitter hesabından şunları paylaştı

"Alan aldı. Siz bayramı bayram tadında geçirin, rahat olun. Küresel piyasalarda neler olacağını Mayıs’ta göreceğiz. Mayıs-Haziran bekleme ayımız. Temmuz’a kadar piyasaya değil, işimize bakarız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN