İslam Memiş günler öncesi perşembe günü diyerek uyarmıştı... Altın ve dolarda kritik seviyeyi verdi: Sıradaki rakam...

İslam Memiş günler öncesi perşembe günü diyerek uyarmıştı... Altın ve dolarda kritik seviyeyi verdi: Sıradaki rakam...

Altın ve dolar kurunda kritik seviye paylaşıldı. Finans analisti İslam Memiş, hafta başından itibaren perşembe gününü (bugünü) işaret ediyordu. Sıradaki rakamı veren uzman isim tek tek paylaştı. İşte gram altın açıklaması...

İslam Memiş'in yeni haftaya dair değerlendirmesinde gözler bugüne çevrildi. Borsa, dolar ve gram altın değerlendirmelerini yapan uzman isim, altın ve gümüş için alım fırsatını işaret etti. Youtube üzerinden "Bu hafta fırsat haftası" başlıklı videosunu yayımladı. İşte o açıklamalar...

BORSADA DÜŞÜŞLER KALICI DEĞİL

Finans Analisti İslam Memiş, haftaya Borsa İstanbul değerlendirmesiyle başladı. İlk işlem gününde 7818 puan olan borsa'da 2,49 oranında artış görüldü. Bu hafta 7200 - 7900 puan aralığını takip edeceğini duyuran Memiş, 8000 puan üzeri atakların kalıcı olması için ocak ayının sonlarını işaret etti. Borsada düşüşlerin kalıcı olmadığını söyleyerek yılın ilk çeyreğinde 9000 puan öngörüsünü paylaştı.

b6a523-tepe.jpg

ENFLASYON VERİSİ AÇIKLANACAK

İslam Memiş açıklamasının devamında dolara geçti. Dolar kurunun ocak ayında 30 liranın üzerine yerleşeceğini duyurdu. Yeni yılın ilk çeyreği için ise 30 - 33 TL tahmininde bulundu. Uluslar arası piyasalarda güçlü bir hafta geçiren dolarda perşembe (bugün) gününü işaret etti.

ABD'nin yeni enflasyon verisini açıklayacağını ifade ederek, düşük beklendiğini paylaştı. Bugün itibariyle açıklanacak verilerin FED faiz kararına dair sinyaller vereceğini de söyledi.

ffwd1o4x0aah-zx.webp

KRİTİK SEVİYEYİ DUYURDU

İslam Memiş değerlendirmelerine göre, kritik seviyeyi duyurdu. Ons altın fiyatının 2032 dolar seviyelerinden gün içerisinde 2017 dolara kadar gerileyip tekrar topladığını belirtti. Bu hafta için ons altın tahmini 2020 - 2070 dolar olarak paylaştı. 2020 dolar test edilmesiyle birlikte 2070 doların direnci olduğunu vurguladı.

1590041078589.jpg

GRAM ALTIN O SEVİYELERİ GÖRECEK

Gram altın fiyatlarının ekranlarda 1970 TL seviyelerinde olduğunu ifade eden Memiş, serbest piyasada 2065 - 2067 TL seviyelerinde olduğunu belirtti. Dolar kurundaki güçlü duruş gram altını desteklemeye devam ederken İslam Memiş beklentilerini açıkladı. Gram altında 2150 TL sonrasında ise 2250 TL'yi beklediğini paylaştı.

679761146.jpg

GÜMÜŞ DEĞERLENDİRMESİ

Ons gümüşün 22,80 destek seviyesini işaret eden Memiş, şimdiki hedefin 24 dolar olduğunu duyurdu. Yılın ilk çeyreğinde ise hedefin 26 dolar olduğunu söyleyerek, gram gümüşün düşük kalmaya devam ettiğini de vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN