İslam Memiş 'Hemen alın' talimatı verdi! Gram altında rota değişti: O tarihte tam 1.550 TL olacak!

İslam Memiş 'Hemen alın' talimatı verdi! Gram altında rota değişti: O tarihte tam 1.550 TL olacak!

Altın fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. Geçtiğimiz hafta 1.250 TL'yi aşarak rekor kıran gram altın yeni hafta ile birlikte düşüşe geçti. Altın fiyatlarındaki bu düşüş yatırımcıları tedirgin ederken 'Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Altın alınır mı, satılır mı?' soruları gündeme taşındı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 'Hemen alın' talimatı verdi! Gram altında ibre yön değiştirdi. O tarihte piyasalar altüst olacak!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları ile ilgili bomba tahminlerine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta psikolojik sınır olan 1.200 TL'yi aşan ve 1.250 liraya kadar yükselen gram altında ibre yön değiştirdi. Yeni haftaya düşüşle başlayan gram altın 1.200 TL'ye kadar geriledi. Altın fiyatlarındaki düşüş sonrası yatırımcılar 'Altın düşecek mi, yükselecek mi? Altın alınır mı, satılır mı?' sorusunu araştırmaya başladı. İslam Memiş 'Hemen alın' talimatı verdi. Gram altında ibre yön değiştrdi. Memiş, tarih vererek uyardı. O tarihte tam 1.550 TL oalcak! İşte İslam Memiş'in dikkat çeken gram altın tahmini...

ALTIN YÜKSELECEK Mİ DÜŞECEK Mİ?

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası yükselişe geçen altın fiyatlarında ateş söndü. Gram altında kayıplar artarken yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?' sorusunu araştırıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'im 'Bu yıl çok duyacağız' diyerek açıkladığı yeni seviyeler herkesi heyecana boğdu. Peki altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Altın alınır mı, satılır mı?

gfgfgfgf-2023-03-29t125000-715.jpg

İSLAM MEMİŞ'TEN 'HEMEN ALIN' ÇAĞRISI

Altın fiyatarında yaşanan düşüşleri değerlendiren İslam Memiş, 'Bu yıl çok göreceğiz' diyerek şunları söyledi:

"Geride bıraktığımız haftada altın fiyatları tüm zamanların rekor seviyesini gördü. Serbest piyasalarda 1253 TL düzeyini görürken, ekranlarda 1230'ları aşan seviyeler test edildi. Bu yıl için rekor kelimelerini çok duyacağız gibi düşünüyorum. Geçtiğimiz yıla baktığımz zaman altın fiyatları baskı altında kalmıştı. Altın bu yıl biraz daha serbest kalıyor ve merkez bankalarının da sahneden indiğini dönem başlıyor. Fed ve diğerleri artık kenara çekilecek ve altın fiyatları buradan da güç toplayabilir."

jhjhjhjhjh.jpg

GRAM ALTINDA İBRE YÖN DEĞİŞTİRDİ

Gram altın için beklediği yeni seviyeleri duyuran Memiş, "Yani ons altın 2000 dolar seviyesi üzerinde kalıcı olarak 2350 dolar düzeyini test edebilir. Serbest piyasalarda 1237 TL fiyatından kapanış yapan gram altın TL fiyatında ise 2023 yılı için 1450 TL ve devamında 1550 TL düzeylerini bekliyorum." ifadelerini kullandı.

ghhgghgh-13.jpg

ALTIN ALINIR MI SATILIR MI?

'Altın alınır mı, satılır mı?' sorusuna yanıt veren İslam Memiş, "Ben 2009 dolar düzeyine kadar çıkan bu yükselişleri çok hızlı ve sağlıksız gördüm. Bu nedenle bir düzeltme gelmesi ihtimal dahilinde. Gram altın TL fiyatında ise tekrar kademeli olarak 1220-1200 ve altı rakamlar yaşanabilir. Çok aceleci olmamak lazım. Önümüzdeki haftalarda yeni bir alım fırsatı oluşabileceğini düşünüyorum." uyarısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN