İslam Memiş parası olana seslendi! Ne altın ne dolar... 2022 yılının en çok kazandıran yatırımı!

İslam Memiş parası olana seslendi! Ne altın ne dolar... 2022 yılının en çok kazandıran yatırımı!

Altın ve dolar piyasasında yaşanan gelişme ile birlikte uzmanlar tarafından açıklamalar gelmeye devam ediyor. İsabetli tahminleriyle bilinen altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten de açıklamalar geldi. 2022 yılında en çok kar getiren yatırımı açıklayan İslam Memiş 2023 senesi için de oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. Peki en çok kazandıran yatırım hangisi? İşte tüm detaylar...

CEBİNDE NAKİTİ OLAN BUNA YATIRIM YAPSIN

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş tarafından yapılan açıklama ile birlikte 2023 yılında en karlı olabilecek yatırım araçlarından birisini paylaştı. Ünlü ekonomist İslam Memiş'e göre gümüş fiyatları 2023 yılında en çok kar getirecek olan yatırım araçlarından birisi olarak görülüyor.

Gümüş fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar tüm hızıyla devam etse de uzman isimler tarafından sık sık duyurulmaya devam ediliyor. Gümüş yatırımının 2023 yılında daha iyi bir yatırım alternatifi olduğunu belirterek nedenlerini açıkladı.

2022 yılı ile birlikte yüzde 45 tutarında değer artıran gümüş gramı yüksek değerler kazandı. Ayriyeten altın - gümüş oranı günümüzde 81,30 olduğunu ve gümüşün altından daha iyi bir yatırım aracı olduğu vurgusu yapıldı. Cebinde nakit olan vatandaşları ise altın almak yerine gümüş yatırımını düşünebileceğinin altını çizdi.

.webp

2023 YILININ EN ÇOK KAZANDIRACAK YATIRIMI

İslam Memiş tarafından gümüş yatırımına dair gelen açıklamalar ile birlikte yatırımcı vatandaşlar altın ve gümüş yatırımı arasında kaldı. Cebinde nakit parası olan vatandaşlar ise gümüş yatırımı için harekete geçti. 2022 yılının en çok kazandıran yatırımı olarak belirlenen gümüş yatırımı yüzde 45 değerinde kazanç sağladı.

Gümüş fiyatlarının 2023 yılı ile de en çok kazandıran yatırım olması bekleniyor. Ünlü ekonomist İslam Memiş gümüş fiyatlarının önümüzdeki yılda artacağına dair beklentileri var. Gümüşün günümüzde değerinin altında olduğunu belirterek büyüme için önemli bir potansiyele sahip olduğuna da vurgu yaptı.

islam-memis-altin-tahminlerini-begenmenlere-bos-konusuyorsunuz.jpg

GÜMÜŞ ALIM VE SATIM FİYATLANDIRMASI

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yaptığı açıklamaların bir yatırım tavsiesi olmadığına dikkat çekti. Gümüşün bir yatırım aracı olarak kullanılabileceği konusunda gelecekte kazanç sağlayabileceğini ifade etti. 2023 yılı ile birlikte ONS gümüş fiyatı 23,46 dolar seviyesinden işlem görürken alış fiyatı 14,24 TL olan gram gümüş fiyatı 14,80 TL seviyelerinden satılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN