İslam Memiş piyasa elden geçirdi! Yatırım alternatiflerini tek tek saydı: Kar satışları bu tarihte başlıyor!

İslam Memiş piyasa elden geçirdi! Yatırım alternatiflerini tek tek saydı: Kar satışları bu tarihte başlıyor!

Piyasada yaşanan hareketlilik ile birlikte uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılar için birbirinden kritik uyarılarda bulundu. Gram altın fiyatı, dolar ve borsaya dair yorumlar yapan İslam Memiş kar satışları için tarih verdi. Yatırımcılar için kritik detaylara değinen uzman isim tek tek açıkladı. İşte tüm detaylar...

İSLAM MEMİŞ PİYASAYI YORUMLADI!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırım alternatiflerine dair açıklamalar yapmaya devam ediyor. Tv100.com'da yer alan yazısında ise "Bu hafta para piyasalarında bu seviyelere dikkat!" başlıklı yazısını paylaştı. Yatırımcıların gündeminde yer alan açıklamalara dair para piyasalarının haftaya sakin başladığını belirtti.

Açıklamasında bekleyişlerin temkinli nedeninin ise kar satışları olduğuna dikkat çekti. Son iki haftada piyasalarda yaşanan dalgalanmalar ve banka iflaslarıyla pozisyon alındığını belirterek kar satışlarına ihtiyaç olduğunun altını çizdi.

Dolar yorumunda tüm enstrümanların değer kazandığını belirten uzman isim kar satışlarına ve normalleşmeye dikkat çekti. BİST 100 endeksine dair 5 bin 31 puandan kapanış yaptığını açıklayarak, 5 bin 150, devamında ise 5 bin 250 puan seviyesine kadar toparlanma beklediğini vurguladı.

altin-fiyatlari-icin-ruzgar-tersine-donebilir-islam-memisten-bomba-altin-tahmini-bu-3-gelismeye-dikkat-1.webp

DOLAR FİYATLARI NE OLACAK?

Bist 100 hakkında bu hafta pozitif bir seyir düzleminde ilerleyeceğini vurgulayarak destek seviyesini 4 bin 950 puan olarak açıkladı. Dolar fiyatlarına dair ise ekranlarda 19,08 TL üzerinden işlem gördüğü belirtilirken piyasalarda ise 19,38 TL seviyesinden işlem gördüğünü açıkladı.

Geçtiğimiz hafta ise ekranlarda 19,05 olan dolar piyasalarda ise 19,35 seviyelerinden haftayı sonlandırmıştı. Dolar yatırımına dair orta ve uzun vade için pozitif bir görünüm olduğunu vurgulayarak baskılanmanın kalıcı olmadığı tahmininde bulundu.

altin-ve-para-piyasalari-uzmani-isl-hbaa-cover.jpg

ALTIN VE ONS YORUMU GELDİ!

Yazısında son olarak ONS altın fiyatları ve gram altın fiyatlarına değinen uzman isim ONS altın fiyatları için 1958 dolar seviyesinin destek, 1998 dolar seviyesinin ise direnç noktası olduğunu vurguladı. Dolar destek seviyesi yani 1958 seviyesinden kurulursa 1948 dolar seviyelerini test edebileceğinin bilgisi paylaşıldı

Bu hafta ise kar satışlarının takip edileceğini açıkladı. Gram altın fiyatlarına dair açıklamalarında ise haftaya düşüşle başladığı bilgisini paylaştı. Ekranlarda 1.213 piyasalarda ise 1.234 TL seviyelerinden işlem gördüğünü açıkladı. Altın için orta ve uzun vade için pozitif görünüm olduğunu vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN