İslam Memiş 'Sakın altın borçlanmayın' diyerek uyardı! Altın fitili ateşlendi patlamayı bekliyor, o seviyeyi görecek

İslam Memiş 'Sakın altın borçlanmayın' diyerek uyardı! Altın fitili ateşlendi patlamayı bekliyor, o seviyeyi görecek

Gram altın son dönemlerin zirve seviyesine uğraşırken, Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten altınla borçlananlara uyarı geldi. 'Sakın' diyen Memiş, tek tek tehlikeyi açıkladı. Peki gram altın ne kadar olacak? İşte gelecek o seviye

Piyasalarda yaşanan hareketlilik sonrasında Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten 'Son tren, binen biner' yorumuyla dikkat çekti. Gram altının 1200 liraya dayanmasından Memiş'ten borçlananlara uyarı geldi.

gram.jpg

GRAM ALTINDA 2 HAFTALIK GERİLEME OLABİLİR

Gram altında 2 haftalık bir gerileme yaşanacağını söyleyen İslam Memiş, Haziran ayı için görülecek rakamları verdi. Doların her fırsatta yatırım aracı olmadığını ifade eden Memiş, altının güvenli liman olduğunun altını çizdi.

PEŞ PEŞE GRAM ALTIN SEVİYELERİNİ VERDİ

Yıllık bazda altından zarar edilmeyeceğini söyleyen Memiş, bekleyenler için gram altını trene benzeterek, "1350, 1450, 1550 bekliyorum. 2023 yılında ons altında da destek gören gram altında tarihi rekor yolda. Altın borçlanmayın, alacaksanız da 2-3 haftalık süreci iyi değerlendirin." uyarısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN