İslam Memiş servet kazandılar dediği yatırım aracı kuyumcularda bile kalmadı:" Kötüleyenlerin yüzüne tükürün"

İslam Memiş servet kazandılar dediği yatırım aracı kuyumcularda bile kalmadı:" Kötüleyenlerin yüzüne tükürün"

Açıklamaların yakından takip edilen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yeni açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü. Altın, dolar ve Bitcoin'de yükseliş devam ederken İslam Memiş'in o açıklaması herkesi şoke etti. İslam Memiş, "Kötüleyenin yüzüne tükürün" dedi. İşte İslam Memiş'in şok açıklamaları…

Piyasalardaki hareketlilik devam ederken uzmanlardan gelen açıklamalarda dikkat çekiyor. Elinde belirli bir birikmişi olan kişiler değerlendirmek için farklı yatırım araçlarına yönelirken uzmanların tavsiyelerine de kulak veriyor. Altın, dolar, Bitcoin gibi yatırım araçları hakkında önemli açıklamalar yapan İslam Memiş o varlığı işaret ederek 2 yıl içerisinde 2,5 TL'den 14,30 TL'ye yükseldiğinde dikkat çekti. Yatırım yapanın servet kazandığını ifade eden Memiş, herkesi şaşırtan açıklamalara imza attı. İşte İslam Memiş'in şok açıklamaları…


İSLAM MEMİŞ’TEN ŞOK AÇIKLAMA


Bir YouTube kanalına konuk olan İslam Memiş, gümüşteki yükselişe dikkat çekti. Türkiye'de 2 yıldır Gümüş farkındalığı başlattığını ifade eden Memiş, ilk iki sene içerisinde herkesin kuyumcuya gittiğinde gümüş bulamıyorum ifadeleri ile karşılaştığını söyledi.Memiş, “Kardeşim sen altın satıyorsun para kazanıyorsun, gümüş sat para kazan.” ifadelerini kullanırken “Gümüşe para mı verilir? Gümüş alınır mı?” ifadeleri ile karşılaştığını belirtti. Vatandaşın kafasının bulandırıldığını ile getiren İslam Memiş, gümüş alınır mı diyen kişilere “Size gümüşü kötüleyenin gidin yüzüne tükürün.” dediğini aktardı.

islam-memis-aciklama-1.jpg

YATIRIM YAPAN SERVET KAZANDI


Konu hakkında açıklamalarına devam eden uzman isim neden gümüşün tercih edilmesi gerektiğini de sonuçlarıyla anlattı. Memiş, 2 yıl önce 2,5 TL olan gümüşün gram fiyatının şimdilerde ise 14.30 TL'den işlem gördüğünü belirtti. İslam Memiş, gümüşe yatırım yapanların servet kazandığını vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN