İslam Memiş yatırım fırsatını kaçıranlara seslendi! Yapılması gerekenleri açıkladı: Her düşüş alım fırsatı!

İslam Memiş yatırım fırsatını kaçıranlara seslendi! Yapılması gerekenleri açıkladı: Her düşüş alım fırsatı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş tarafından gram altın fiyatlarına dair değerlendirmeler devam ediyor. Rekor üstüne rekor kıran gram altın fiyatlarında uyarı yaptı. İslam Memiş haziran ayını işaret ederek yatırımcının yüzünü güldüren açıklamalarda bulundu. Yatırım fırsatını kaçıranlara ise tek tek açıkladı. İşte tüm detaylar...

YATIRIM FIRSATINI FIRSATI KAÇIRANLARA SESLENDİ!

ABD Merkez Bankası (FED) tarafından mart ayının sonlarında açıklanan veriler ile birlikte altın piyasası alt üst oldu. Yükselişe geçen ons altın fiyatı ile birlikte gram altın fiyatlarında da rekor üzerine rekor görülüyor. Gram altın yatırımı için geç kalınıp kalınmadığını araştıran vatandaşlara İslam Memiş'ten açıklama geldi.

Ünlü ekonomist İslam Memiş, altın fiyatlarının 2023 yılı ile birlikte hızlı bir şekilde yükselttiğini belitti. Yılın 2'inci çeyreğinde yükselişlerin devam ettiğini ifade ederek ons altın fiyatının 2000 dolar üzerine çıktığı dikkat çekti. 2023 yılı kapsamında 2350 dolar seviyesini görmesi beklentiler arasında yer alıyor.

Düşüş yaşaması durumunda ise 1965 doların destek olduğunu açıkladı. Kısa vade için kar satışının yapılabileceğini belirterek ons altının 1985 dolara kadar gerileme yaşama ihtimalini fakat haziran ayı ile birlikte yeniden yükselişe geçeceğinin bilgisini paylaştı.

5f1a9b885542810b74813f2c.webp

GRAM ALTIN NE KADAR OLUR?

Gram altın fiyatlarının yatırımcıların yüzünü güldürdüğünü açıklayan uzman isim her sene olduğu gibi 2023 senesinde de arttığını açıkladı. Gram altın fiyatlarının 1205 TL ile 1212 TL bant aralığında işlem gördüğünü açıklayarak ekranlarda 30-50 TL aralığında bir makas aralığı dikkat çekiyor.

1280 TL ile 1270 TL'lik bir rakamın olmadığını belirtti. Altın fiyatlarına hızlanmaların haziran ayı ile birlikte gerçekleşeceği tahminler arasında yer alıyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'in 1450 TL ile 1500 TL tahminlerini yeniden duyurdu.

5eec4ec355427e0ca8e66a29.webp

GRAM ALTIN FİYATLARI DÜŞECEK Mİ?

Gram altın fiyatlarında kolay bir düşüşün yaşanmayacağını açıkladı. Ons altın fiyatlarında yaşanacak bir düşüşün gram altın fiyatlarına yansıtılmayacağını söyledi. İslam Memiş'in açıklamalarına göre Gram altın fiyatlarında 2022 yılında olduğu gibi 100 liralık bir düşüşün beklenmesi gerektiğini duyurdu. Altın fiyatları her sene olduğu gibi artışa devam ederek yoluna devam edeceği bilgisini paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN