İslam Memiş yatırımcıya seslendi! Dünya ekonomisinde dikkat çeken uyarılar: Masal bitti ve uyanın!

İslam Memiş yatırımcıya seslendi! Dünya ekonomisinde dikkat çeken uyarılar: Masal bitti ve uyanın!

Son zamanlarda yaşanan ekonomi dalgalanmaları ile birlikte uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Dünya ekonomisine dair uyarılarda bulunan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcıyı uyardı. Yaptığı açıklamalar ile birlikte masalın bittiğini belirten uzman isim bugüne kadar duyulan her şeyin bir masaldan ibaret olduğuna dikkat çekti. Büyük tufanın arifesinde olduğumuzu belirterek açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

İSLAM MEMİŞ'TEN GÜNDEMİ SARSAN AÇIKLAMA!

Ekonomi hakkında detaylı açıklamalarda bulunan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş küresel piyasalarda meydana gelen hareketliliğe dair açıklamalar yaptı. Analizinden bahseden uzman isim dünyayı etkisi altına alacak olan ekonomik krizin yakında olduğunu ve kısa bir süre içerisinde ilan edileceğini açıkladı.

TV100.com'da yazan İslam Memiş bugünkü yazısıyla dikkat çekti. Dünya Bankası faiz artışına giden dünya merkez bankalarını 2023 yılı için uyardığı biliniyor. Fakat bu uyarıların sonucunda dikkate almayanların tufana yakalanacaklarını belirtti. Yıkıcı bir özelliği olacağını belirterek sorunun herkesin farkında olduğuna dikkat çekti.

Beklenen ekonomik krizden en az hasar ile atlatılması için çözümlerin arandığını belirtti. ABD'de yaşanan banka iflaslarının devamı geleceği ve diğer ülkeler ile bankaların da etkileneceğine dikkat çekti.

islam-memisten-gram-altin-fiyati-icin-iki-kritik-senaryo-exws.webp

DOLAR TARİHE KARIŞACAK!

Söylenenlere göre FED tarafından geçtiğimiz hafta piyasaya 94 milyar dolar daha nakit sürüldüğü konuşuluyor. Bir önceki haftada ise yaklaşık olarak 300 milyar dolar likidite verdiğini de hatırlatan sözlere yer verdi. Bu şekilde yakılan doların 3'te 2'si tekrardan verildi.

BDDK tarafından iki banka kuruluşuna izin verilirken bir bankanın ise faaliyetine izin verildi. Dünya üzerinde diğer ülkeler ise dijital para için hazırlıklarını sürdürürken doları terk edeceklerini açık açık söyleyenler de yer aldı. Dünyanın yüzde 80'i doları kullanması ile birlikte bu duruma dair soru işaretleri oluştu.

2-oxol.jpg

BÜYÜK TUFAN GELİYOR!

Dünya genelinde artış gösteren aç ve sokakta kalan insan sayıları her geçen gün büyümeye devam ediyor. Enflasyonun tüm dünyaya yansıması ile birlikte ayaklanmaların yaşanacağını belirtti.

ABD ve Avrupa gibilerde beklenen ayaklanmalar ile birlikte aş evi kuyrukları, parkta ve sokakta çadır kuran insanlar ve kitlesel göçler gündemde yer alacağına dair açıklamalarında bulunan İslam Memiş, günümüze kadar olan her şeyin illüzyon olduğunu, bugünden sonra ise büyük tufanın başlayacağı bilgisini paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN