İslam Memiş'den gizemli açıklama! Sizi Mayıs'a hazırlayacağım diyerek duyurdu: Altın, euro, dolarda piyasa sallanacak

İslam Memiş'den gizemli açıklama! Sizi Mayıs'a hazırlayacağım diyerek duyurdu: Altın, euro, dolarda piyasa sallanacak

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'den gizemli açıklama! Sizi Mayıs'a hazırlayacağım diyerek duyurdu! Altın, dolar, euroda piyasa adeta sallanacak...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Avrupa ve Türkiye'deki merkez bankalarının faiz kararları öncesinde yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulundu. Memiş'in tv100.com'da paylaştığı yazısında, euro, altın, gümüş, bitcoin gibi varlıkların alımı için doğru zamanı ve borsa ile ilgili beklentilerini sıraladı.

İŞTE İSLAM MEMİŞ'İN YATIRIM ANALİZİ

İslam Memiş, aldığı hisseleri açıklayıp yatırımcıya seslendi: 'Uçuşa hazırlanın'

Geçtiğimiz hafta 7.996 puandan kapanan BIST 100 Endeksi'nin, bir ay boyunca 7.700-8.200 puan aralığında oyalanabileceğini ifade eden Memiş, şubat itibariyle yeni bir yükseliş öngördüğünü ve yılın ilk çeyreğinde 9.000 puan seviyesinin hedef olarak görülebileceğini belirtti. Düşüşleri alım fırsatı olarak değerlendireceğini vurguladı.

Dolar/TL kurunun 30,20 lira seviyesinden kapanış yaptığını söyleyen Memiş, 30,00-30,40 lira aralığını takip edeceğini belirtti. Yılın ilk çeyreğinde 33 lira, yıl içinde ise 45 lira hedeflediğini ifade etti.

euro/dolar paritesinin 1,0894 seviyesinden kapanış yaptığını belirten uzman, paritenin 1,08-1,09 aralığında kalmaya devam edeceğini ancak alım fırsatları verebileceğini söyledi. İlk hedefin 1,12, yıl içindeki hedefin ise 1,15 olduğunu dile getirdi.

İslam Memiş kimdir? İslam Memiş altın yorumları! - Gündem Haberleri

Ons altının 2.028 dolar seviyesinden kapanış yaptığını belirten Memiş, 2.000-2.070 dolar aralığının geçerliliğini koruduğunu ifade etti. Düşüşleri alım fırsatı olarak gördüğünü söyleyen uzman, yıl içindeki hedeflerini 2.150, 2.350, 2.500, 2.700 ve 3.000 dolar olarak sıraladı.

Gümüşün 22,58 dolar seviyesinden kapanış yaptığını belirten İslam Memiş, 22,00 doların destek seviyesi olduğunu söyledi. Yıl içinde 34 dolar seviyesini beklediğini ifade etti ve her düşüşü alım fırsatı olarak değerlendireceğini vurguladı.

Bitcoin'in 41.557 dolar seviyesinden kapanış yaptığını belirten uzman, 38-48 bin dolar aralığındaki öngörüsünün devam ettiğini ifade etti. Önümüzdeki bir aylık süreçte 40 bin dolar seviyesinin altına sarkabileceğini belirten Memiş, yıl içinde pozitif görünümün devam edeceğini düşündüğünü söyledi.

"SİZİ MAYIS AYINA HAZIRLAYACAĞIM"

Herkes elindeki dolarları altına çevirecek! İslam Memiş "riskimiz var" diyerek uyardı: Altın ve dolarda savaş etkisi...

Memiş, "Bu hafta para piyasaları hareketli olacak. Önümüzdeki hafta ise daha hareketli. Fed’e kadar dolar karşısında değer kaybeden ne varsa toplanmalı. Çünkü sizi Mayıs’a hazırlayacağım! Mayıs’ta ne mi var? Çarşamba günü yazacağım…" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN