İslam Memiş'in duyan kuyumcuya koşuyor! Sınırlı düşüşte yatırımcıyı uyardı: Her düşüş bir alım fırsatı!

İslam Memiş'in duyan kuyumcuya koşuyor! Sınırlı düşüşte yatırımcıyı uyardı: Her düşüş bir alım fırsatı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarına dair değerlendirmelerini sürdürüyor. Sınırlı düşüşler konusunda altın yatırımcısını uyaran Memiş gram altın değerlendirmesinde bulundu. İslam Memiş yapılması gerekenlere değinerek zirve için tarih paylaştı. Piyasayı gözden geçiren uzman isim tek tek açıkladı. İşte tüm detaylar...

İSLAM MEMİŞ PİYASAYI TEK TEK OKUDU

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalara dair uzmanlar tarafından açıklamalar üst üste gelmeye devam ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gram altın, ons altın, gram gümüş, ons gümüş, dolar, borsa ve euroya dair değerlendirmelerde bulundu.

Tek tek tahminlerini açıklayan uzman isim geçtiğimiz hafta ve geçtiğimiz günkü altında yaşanan düşüşü yorumladı. İslam Memiş yatırımcının yaşanan gelişmede "olmazsa olmaz" dediği konuyu açıklığa kavuşturdu.

Altın ve gümüşte yaşanan düşüşlerin ne kadar daha devam edeceğini açıklayan uzman isim tüm soruların cevabını verdi. Borsa İstanbul'un yüzde 3,4 oranında değer artışı ile günü tamamladığını belirterek borsası tarafında toparlanma olduğuna dikkat çekti. Borsa'da 5150'ye kadar yükselişlerin beklendiği dikkat çekti.

Fakat 4500'ün altına inme ihtimalini de gözler önünde bulundurdu. Borsa yatırımcılarının tek hisseye değil ez az 3-4 hisseye yatırım yapması gerektiğine dair açıklamalarda bulundu.

islam-memis-gram-altini-bekleyen-yeni-rekoru-acikladi-gd2h.webp

DOLAR - EURO DEĞERLENDİRMESİ!

Dolar ve euro kısmına gelirsek dolar kurunun ekranlarda 1927 TL, serbest piyasada ise 19,62 TL ile 19,67 TL aralığında olduğunu açıkladı. Hazirana kadar yükselişlerin devam edeceğini belirleterek hedefin 24 TL ile 25 TL olduğunu açıkladı. Bu parti kazanırsa bu kadar olacak diyenleri dikkate almamak gerektiğini belirtti.

Euro kurunun ise ekranlarda 20,91 TL olduğunu, Kapalıçarşı'da ise 21,25 TL ile 21,34 TL seviyelerinde olduğunu açıkladı. Kısacası euronun 21 TL'nin üzerinde olduğunu belirtti. Euro, dolar paritesinin 1.09'a kadar yükseldiğini belirterek 1.0750'ye gerileme durumunun olduğunu açıkladı. 1.08 rakamlarının aşağısı beklenmeye devam edildiğini belirterek orta ve uzun vade yatırımcıları için dikkat çeken alım fırsatları olduğunu duyurdu.

islam-memis-gram-altinin-kac-liraya-cikacagini-acikladi-oo9g.webp

İSLAM MEMİŞ PİYASA TAHMİNLERİ

Yaz aylarında 1.15 seviyesine ulaşılması bekleniyor. Dolar için 24 TL ile 25 TL tahmininde bulunan Uzman Euro için en az 27-28 TL aralığını en fazla ise 30-31 aralığını işaret etti.

Gram altın ve ons altın fiyatına dair tahminlerini paylaşan uzman isim gümüş fiyatlarına da değindi. Ons altının 2.350 TL'ye yükselebileceğini belirterek bu durumda daha öncesinde yaptığı 1.500 TL öngörüsünü aşarak 1.600 TL ile 1.700 TL seviyelerine kadar yükselme ihtimalinin bulunduğunu belirtti. Her düşüşün alım fırsatı olduğunu belirterek on s gümüş'e dair 26, 28 ve 30'lu seviyelerin tahminleri arasında bulunduğunu belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN