İslam Memiş'ten altın tahmini! Kâr mı zarar mı edilecek açıkladı: İşte altın fiyatlarında son durum

İslam Memiş'ten altın tahmini! Kâr mı zarar mı edilecek açıkladı: İşte altın fiyatlarında son durum

Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş'ten altın tahmini! 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde piyasaları yorumlayan İslam Memiş, yatırımcıların kar mı yoksa zarar mı edeceğini açıkladı. Altına yatırım yapmak isteyen vatandaşlara tavsiyelerde bulunan altın kahini, bombayı patlattı. Seçimlere sayılı günler kala altın fiyatları ile ilgili bomba tahmin! İşte İslam Memiş'in altın tahmini ve fiyatlardaki son durum...

Altın fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Yaptığı açıklamalarla yatırımcılar tarafından yakından takip edilen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, seçimlere sayılı günler kala altın fiyatlarında beklediği rakamları açıkladı. Altına yatırım yapan vatandaşların kar mı zarar mı edeceğini açıklayan Memiş, bombayı patlattı. Bunu yapan parasına para katacak! Peki 24 Mayıs 2023 cumhuriyet, tam, yarım, gram ve çeyrek altın fiyatı ne kadar? İşte altın fiyatlarında son durum...

hghghg-2023-05-24t130113-554.jpg

Türkiye adım adım seçimlerde ikinci tura doğru gidiyor. Uzmanlar 14 Mayıs 2023 Pazar günü cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinin ardından altın fiyatlarına okkalı zam geleceğini ifade etmişti. Seçim sonrası zam gelmeyince altın yatırımcıları büyük bir hayal kırıklığına uğramıştı. Küresel piyasalarda ons altın 2 bin dolara kadar gerilerken gram altında da düşüler başladı. Seçimlere sayılı günler kala Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 'Altın ne zaman alınır? Seçimden önce mi yoksa sonrası mı altın alınmalı? Seçimden sonra altın fiyatları ne olur?' sorularını yanıtladı.

İSLAM MEMİŞ YATIRIMCILARI UYARDI: KAR MI ZARAR MI EDİLECEK?

Altın fiyatları ile ilgili detaylı açıklamalarda bulunan İslam Memiş, yatırımcıları uyardı. Piyasalarda Ons fiyatlarında yaşanan düşüş ise paralel değerde düşüş yaşarken gram altın fiyatı %1,1 azalış ile 1246 TL’den kapatmış oldu. Altının ons fiyatları 20 Mayıs 2023 cumartesi günü %1.2 gerileme yaşayarak 1957 dolardan kapanmasının ardından %0,5 yükseliş ile beraber 1.967 dolardan alıcısını bulmaya devam ediyor.

ghhggh-55.jpg

Seçim sürecinde yatırım yapacak olanlara seslenen Memiş, "Kur koruma ve borsa dışında yatırım yapanların yapabileceği başka hiçbir durum yok. Şu an satışlar normal seyrinde devam ediyor. Orta ve uzun yönde olan beklentimiz hep pozitif yönde. Vatandaşlara her zaman uyarım olmuştu. Gram altının şu an alınabilir olduğunu düşünmüyorum. Piyasalar içerisinde bir rahatlama yaşanmalı. Şu an gram altın kar yerine zarar getirir." diyerek vatandaşları uyardı.

24 MAYIS 2023 GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

  • GRAM ALTIN FİYATI: Alış 1.250,25 TL, Satış 1.250,48 TL
  • ÇEYREK ALTIN FİYATI: Alış 2.233,00 TL, Satış 2.301,00 TL
  • YARIM ALTIN FİYATI: Alış 4.480,00 TL, Satış 4.643,00 TL
  • TAM ALTIN FİYATI: Alış 9.092,32 TL, Satış 9.328,79 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN