İslam Memiş'ten altını olanların yüreğine indirecek açıklama: Yarın bitiyor! Şimdiden hazırlanın

İslam Memiş'ten altını olanların yüreğine indirecek açıklama: Yarın bitiyor! Şimdiden hazırlanın

Elinde altın bulunduranların yüreğine hop hop hop hoplatan açıklama İslam Memiş’ten geldi. Herkes hazırlığını yapsın, yarın sona eriyor…Piyasalarda yaklaşan önemli gelişmeler hakkında uyarılarda bulunan Memiş, haftanın son iki işlem gününde aman dikkat diyerek detayları açıkladı. İşte İslam Memiş’in o açıklamaları…

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, emtia piyasalarındaki yaklaşan gelişmeler için önemli paylaşımlarda bulundu. Haftanın sonuna yaklaşırken son iki işlem gününde altın fiyatlarındaki değişimleri işaret eden Memiş, gelecek beklentisi bulunan yatırımcılara önemli uyarılar yaptı. Geçtiğimiz yılı sert hareketlerle sonlandıran altın fiyatlarındaki dalgalı seyri işaret eden Memiş, gelecek günlerde sert düşüşlerin yaşanabileceğini söyledi. İşte İslam Memiş’in o açıklamaları…

HAFTANIN SON GÜNÜNDE BÜYÜK DÜŞÜŞ

Haftanın son iki işlem günü olan perşembe ve cuma günlerinde satıcılı bir seyir yaşanabileceğini belirten İslam Memiş, mevcut paritenin 45 dolarlık bir düşüş ile 2000 seviyesine gerileyebileceğini söyledi. Altın sahiplerinin izlemesi gereken yol hakkında açıklamalarda bulunan Memiş, yılın geri kalanında ons ve gram altın fiyatlarında yükseliş beklentisinin devam ettiğinin altını çizdi. Kısa vadeli düşüşlere kanmayın diyerek açıklamalarına devam eden Memiş, bunun aldatıcı olduğunu aktardı.

gram-altinda-son-durum.jpg

SAATLER İÇERİSİNDE YAŞANACAK

Altın alacak kişilerin cuma gününe kadar tamamlaması gerektiğini ifade eden Memiş, paniğe kapılarak satış yapanların varlıklarını yerine koyamayacağını aktardı. Altının düşüş aşamalarının gerçekleşmiş olsa dahi yükselişlerin saatler içerisinde yaşanabileceğini vurgulayan Memiş, altın tarafında görülen satışların adresinin Bitcoin olduğunu aktardı.

islam-memis-gram-altin.jpg

Bitcoin fiyatlarındaki artışların önemli bir bölümünün altın tarafından çıkanlardan geldiğini vurgulayan Memiş, yaşanan rekorların altın sahiplerini de bitcoine yönlendirdiğine değindi. İslam Memiş, “Bu nedenle haftanın geri kalan bölümünde altın fiyatlarının düştüğünü görebiliriz ancak ilerleyen haftalarda bitcoin tarafında yaşanacak kar satışlarının da adresi yeniden altın olacaktır. Bu nedenle altın sahiplerinin paniğe kapılmasına gerek yok. Çünkü bugün gidenler, yarın fazlasıyla geri gelecek. Yaşanacak düşüşlerin kısa süreli olacak olması, alım defterini şimdiden kapatmanız için önemli. Hafta bitmeden, altın tarafındaki tercihlerini tamamlayın." şeklinde konuştu.

altin-ne-kadar-1.jpg

YENİ AY YENİ REKORLAR

Mart ayı için nefesini tutan yatırımcıya önemli tavsiyelerde bulunan İslam Memiş, Mart ayının sonunda beklenen rakamın 2150 TL seviyesi olduğunu aktardı. Gram altının 2115 TL seviyesinde yer aldığını işaret eden Memiş, Önümüzdeki hafta ons altında geri çekilme yaşanacağını aktardı. Teknik olarak yeni satış beklentisi olduğunu vurgulayan İslam Memiş, gram altın/TL tarafında sarkmalar olabileceğini aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN