İslam Memiş'ten bomba altın tahmini! Gram altın o tarihte bu kadar olacak... Hazırlıklara başlayın, geç kalan yandı!

İslam Memiş'ten bomba altın tahmini! Gram altın o tarihte bu kadar olacak... Hazırlıklara başlayın, geç kalan yandı!

Altın fiyatlarında flaş gelişme! Enflasyon rakamları öncesi hareketlenen gram altın 1.617 TL'ye kadar yükseldi. Çeyrek altın fiyatı ise 2.661 liraya kadar yükselmiş durumda. Kritik veri öncesi piyasaları değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş bombayı patlattı. Gram altın için bomba tahmin! 'Hazırlıklara başlayın' diyen Memiş, gram altının ne kadar olacağını açıkladı. İşte İslam Memiş'in piyasa yorumu ve gram altın tahmini...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten bomba gram altın tahmini! Enflasyon rakamları öncesi kritik açıklamalarda bulunan İslam Memiş, gram altının ne kadar olacağını açıkladı. Hafta başından bu yana sürekli olarak yükselen gram ve çeyrek altın fiyatı rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Vatandaşlar 'Gram altın ne kadar olacak? Altın fiyatlarında son durum ne?' sorularını araştırıyor. Altın kahini bombayı patlattı. Gram altın o tarihte bu kadar olacak! İşte detaylar haberimizde...

İSLAM MEMİŞ'TEN BOMBA ALTIN TAHMİNİ!

Altın fiyatları enflasyon rakamları öncesi yükselişe başladı. Gram altın 1.617 TL'ye kadar yükselirken çeyrek altın fiyatı ise 2.661 liraya kadar yükselmiş durumda. Fiyatlardaki hareketlilik sonrası yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Gram altın ne kadar olacak?' sorularını araştırmaya başladı. Piyasalardaki son durumu değerlendiren İslam Memiş, köşe yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Yılın ikinci yarısına, Temmuz ve dokuz günlük tatilin ilk işlem gününe başlıyoruz. Bu hafta yurt içi ve yurt dışı piyasalarda önemli veriler açıklanacak. Yurt içinde enflasyon, yurt dışında ise ABD tarım dışı istihdam verileri açıklanacak. Haziran ayı tüketici fiyatlarında aylık meydan tahmini yüzde 4 artış bekleniyor. Perşembe günü saat 15.15’de ADP Tarım Dışı İstihdam, cuma günü saat 15.30’da ABD Tarım Dışı İstihdam verisi ve işsizlik oranı açıklanacak. Bu hafta başta mazot olmak üzere çoğu şeye zam gelmesi bekleniyor. Bu hafta zamların da bol konuşulacağı bir hafta olacak gibi duruyor.

hjhjhj-2023-07-05t130436-638.jpg

PİYASALARDA SON DURUM NE?

5 bin 759 puandan kapanış yapmıştı. Bu hafta yeni direnç seviyelerini test edeceğini tahmin ediyorum. Hedef 6 bin puan seviyesi. Ancak yükselişlere dikkat! Kâr satışları gelmesi gerekiyor. 5 bin 450-6 bin puan aralığını takip etmeyi sürdüreceğim. 25,88 lira seviyesinden kapanış yapmıştı. 25,85-26,30 lira aralığı teknik olarak geçerliliğini koruyor. Dolar mı, Euro mu? Euro 1,0911 seviyesinden kapanış yapmıştı. Yıllık öngörüm 1,15 seviyesi olduğundan düşüşleri alım fırsatı olarak görmeyi sürdürüyorum. Bu hafta 1,0850-1,0950 aralığını takip edeceğim.

lklk-1.jpg

"GRAM ALTIN O TARİHTE BU KADAR OLACAK"

Dolar nereye, gram altın oraya. Bin 600 lira seviyesinden kapanış yapmıştı. Bin 580-Bin 630 lira aralığı geçerliliğini koruyor. Hedef önce bin 680 devamında bin 750 lira. Zaman zaman alım fırsatları verecektir. Şu an boğa piyasasında. Yılın bitmesine beş ay var. Bu süreç içinde yeni alım yapacakların dikkat etmesi gerekiyor. TL ile dolar ve gram altın karşısında farklı enstrümanların alım fırsatı vereceğini söyleyebilirim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN