İslam Memiş'ten kuyumcuyu sarsan tahmin geldi! Yaz aylarında iki zirve birden verdi... O seviyeler yatırımcıyı heyecanlandırdı!

İslam Memiş'ten kuyumcuyu sarsan tahmin geldi! Yaz aylarında iki zirve birden verdi... O seviyeler yatırımcıyı heyecanlandırdı!

Altın fiyatlarında yaşanan artış ile birlikte altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten açıklamalar geldi. İsabetli tahminleriyle tanınan uzman isim yeni tahminlerini duyurdu. Yaz aylarına özel tahminlerde bulunan İslam Memiş rekor seviyeyi duyurdu. Gümüş için rekor beklentisini ise güncelledi. Peki altın fiyatları ve gümüş fiyatları ne kadar olur? İşte tüm detaylar...

İSLAM MEMİŞ GÜMÜŞ VE ALTIN TAHMİNİNİ AÇIKLADI

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş tarafından gelen açıklamalar yatırımcıyı harekete geçirdi. Yatırımcıların dört gözle beklediği açıklamalar ile birlikte İslam Memiş tarafından gram altın tahmini geldi. Gram gümüş, ONS gümüş, gram altın ve ONS altın tahminlerini paylaşan uzman isim kritik yerlere değindi.

Merkez Bankaları tarafından alınacak faiz kararı ile birlikte tahmin edilen şekilde kararlar alındı. Altın fiyatları geçtiğimiz hafta oldukça hareketli olduğu hatırlatıldı. ONS altın fiyatının 2.000 TL üzerine yükselmesini ifade eden uzman isim teknik olarak düşüşte 1.960 yükselişte ise 2.010 seviyelerini takip ettiğini vurguladı.

Yaşanan agresif yükselişlerin ardından kar satışlarının da gelebileceğini ifade etti. Ekran fiyatlarını geçerli olmadığını belirten uzman isim gram altın fiyatlarında 1.240 TL'yi baz aldıklarını belirtti. Son 1-2 hafta içerisinde kar satışlarında bir gelişme tahmininde bulundu. 1.220 TL'den 1.233 TL'ye yükselen gram altın fiyatlarına dair tarih ve rekor tahminlerini paylaştı.

sari-metal-ok-gibi-firlayacak-islam-memis-ten-altin-fiyatlarinda-sok-tahmin-sakin-kalin-o-gune-odaklanin-altini-olanlar-dikkat-854826494.jpg

ALTIN FİYATLARINDA REOR TAHMİN

Altın fiyatlarında meydana gelen yükseliş ile birlikte altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş konuk olduğu televizyon programında baştan aşağı değerlendirmede bulundu. Yaz aylarına dair tahminlerde bulunan ünlü ekonomist İslam Memiş zirve ve rekor seviyelerini açıkladı.

Altın fiyatlarında 1-2 hafta içerisinde kar satışlarında gerileme yaşanacağını belirten uzman isim yaz aylarına altın fiyatlarının 1.450 TL ile 1.550 TL seviyelerinden işlem görebileceği tahmininde bulundu.

islam-memis-abd-istemiyor-ama-id2v.webp

GÜMÜŞ FİYATLARINDA REOR TAHMİN

Gram altın fiyatlarındaki tahminleriyle dikkat çeken uzman isim gümüş gram fiyatlarında ve ONS gümüş fiyatlarına dair tahminlerde bulundu. Gram gümüş ityatlarının 20 lira tahmini bulunan uzman isim, ONS gümüş fiyatlarında ise 40 dolar seviyelerini beklediğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN