İslam Memiş'ten yeni haftaya yeni değerlendirme! Yatırımcılar soluğu kuyumcuda alacak... Piyasa sessizliğe boğuldu!

İslam Memiş'ten yeni haftaya yeni değerlendirme! Yatırımcılar soluğu kuyumcuda alacak... Piyasa sessizliğe boğuldu!

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar üzerine altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten açıklamalar gelmeye devam ediyor. Birbirinden detaylı açıklamalar ile birlikte yatırımcılara seslenen uzman isim yeni haftaya dair değerlendirmede bulundu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş haftaya bağlı kritik gelişmeyi açıkladı. İşte tüm detaylar...

ALTIN PİYASASINDA SESSİZLİK HAKİM!

Altın piyasası geçtiğimiz hafta ile birlikte hızlı bir şekilde dalgalanırken yeni haftaya sessiz bir şekilde start verdi. Uzman isimler tarafından açıklamalar gelirken altın ve para piyasaları uzmanı son noktayı koydu. İslam Memiş yeni haftaya dair yaptığı açıklamalar ile birlikte beklentilerini tek tek paylaştı.

Altın fiyatlarındaki sessizliğe değinen uzman isim "kar satışları" olduğunun altını çizerek son haftalarda yaşanan olaylara göz dikti. Bankaların iflası ile birlikte piyasalarda pozisyon alımının başladığını vurguladı. Fakat dolar karşısında her şeyin ucuz olduğunun da altını çizdi.

Dolar kurunun 19,09 seviyelerine kadar yükseldiğini açıklayan uzman isim serbest piyasalarda 19,40 seviyelerinden işlem gördüğünü hatırlattı. Kısa vadeli süre kapsamında baskılanmadan kurtulacağını belirttiği. İslam Memiş orta ve uzun vade yatırımı için pozitif olduğunu açıkladı.

altin-ve-para-piyasalari-uzmani-isl-ke8p-cover.jpg

İSLAM MEMİŞ KAR SATIŞLARINA DİKKAT ÇEKTİ

Açıklamalarında euro - dolar paritesine değinen uzman isim destek seviyesinin 1.0635 olduğunu, direnç seviyesinin ise 1,0830 olduğunu vurguladı. Geri çekilmelerin sonucunda ise kalıcı durumların yaşanmayacağına parmak bastı.

Altın fiyatlarında ise geçtiğimiz haftayı 1.958 dolar seviyelerinde kapatan ons altın ile başladı. 2 bin doları zorladığı belirtilen ons altının 1.948 dolar seviyesinin test edileceğini açıklarken direnç seviyesinin ise 1.998 dolar olduğuna dikkat çekti. Kar satışı beklentilerinin olduğunu da ifade etti.

sari-metal-ok-gibi-firlayacak-islam-memis-ten-altin-fiyatlarinda-sok-tahmin-sakin-kalin-o-gune-odaklanin-altini-olanlar-dikkat-854826494.jpg

YENİ HAFTA ALTIN DEĞERLENDİRMESİ!

Ülkemizde en güvenli yatırım olarak merak edilen gram altın fiyatları ise 1.208 seviyelerine geriledi. İslam Memiş durumu kısa vadede yapılan kar satışları ile bağdaştırırken ekranlarda 1.150 ile 1.170 TL seviyelerindeyken serbest piyasada 1.170 ile 1.190 seviyelerini takip edeceğini belirtti. Orta ve uzun vade yatırımı için pozitif olduğunu açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN