İşte yenilenen logosu ile Citroen Berlingo ve fiyatları! İçinde yok yok

İşte yenilenen logosu ile Citroen Berlingo ve fiyatları! İçinde yok yok

Citroen'in popüler modeli Berlingo yenilendi! Citroen Berlingo, yeni Citroen logosuyla ilk kez görücüye çıktı! Özellikleriyle otomobil tutkunlarını cezbedecek! İşte yenilenen logosu ile Citroen Berlingo ve fiyatları...

NESİBE GÖVEN ATALAY

Citroen, popüler modeli Berlingo'yu yenileyerek otomotiv dünyasında yeniden dikkatleri üzerine çekti. Citroen Berlingo, yeni Citroen logosuyla ilk kez görücüye çıkarken, şık tasarımı ve gelişmiş teknolojik özellikleriyle segmentinde iddialı bir konumda yer alıyor.

YENİ CİTROEN BERLİNGO’NUN DİKKAT ÇEKEN ÖZELLİKLERİ

Citroen Berlingo yenilendi!

Şık Tasarım ve Yeni Logo: Yenilenen Citroen logosunun ilk kullanıldığı araçlardan biri olan Citroen Berlingo, modern ve estetik tasarımıyla göz dolduruyor.

Gelişmiş İç Mekan: 10 inç multimedya ekranı, kablosuz şarj, kablosuz Apple Carplay ve Android Auto gibi özellikler, Citroen Berlingo’da standart olarak sunuluyor.

Motor Seçenekleri ve Şanzıman: Combi versiyonunda 1.5 BlueHDi 130 HP’lik motor, 6 ileri manuel ve 8 ileri otomatik şanzıman seçenekleriyle sunulurken, van versiyonunda 1.5 litrelik motorun 100 HP’lik versiyonu 6 ileri manuel, 130 HP’lik versiyonu ise 8 ileri otomatik şanzımanla sunuluyor.

Güvenlik: Citroen Berlingo’nun tüm versiyonları, 7 Temmuz’da devreye girecek GSR II güvenlik regülasyonlarına uygun olarak üretilmiştir.

FİYAT LİSTESİ

Citroen Berlingo tasarım

Berlingo Combi:

  • Feel Bold MT: 1.090.000 ₺
  • Feel Bold EAT8: 1.175.000 ₺
  • Shine EAT8: 1.275.000 ₺
  • Shine Bold EAT8: 1.350.000 ₺

Berlingo Van:

  • Feel MT: 860.000 ₺
  • Feel Bold MT: 950.000 ₺
  • Feel Bold EAT8: 1.020.000 ₺

resim-2024-05-20-123557808.png

Yeni Citroen Berlingo, hem aileler hem de ticari kullanıcılar için cazip seçenekler sunuyor. Yenilenen tasarımı, teknolojik donanımları ve güvenlik özellikleriyle sınıfının en iyileri arasında yer almayı hedefliyor. Berlingo, Türkiye otomotiv pazarında güçlü bir konumda yer alırken, sunduğu fiyat/performans oranıyla da dikkat çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN