Kadınlara yardım yolu açıldı! e-Devlet'ten başvuru yapan kadınlar 4000 TL cep harçlığı alacak: İki şarta dikkat!

Kadınlara yardım yolu açıldı! e-Devlet'ten başvuru yapan kadınlar 4000 TL cep harçlığı alacak: İki şarta dikkat!

Seçimlerin yaklaşması ile birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sosyal destek ödemeleri hızlandırıldı. Peş peşe yeni duyurular yapılmaya devam edilirken ev hanımlarına büyük müjde geldi. E-Devlet'ten başvuru yapan kadınlara 4 bin TL cep harçlığı verilecek. Sizde hemen E-Devlet'ten başvurun ve bu ödemelerden yararlanın. Bu iki şarta dikkat! Peki kimler bu ödemelerden yararlanabiliyor? Başvuru şartları neler? İşte detaylar haberimizde...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından peş peşe açıklamalar geldi. Sosyal destek ödemelerine bir yenisi daha eklendi! Kadınlara büyük müjde. E-Devlet'ten başvuru yapan kadınlara 4 bin TL ödeme yapılacak. İstenilen şartlar tek tek açıklandı, bu iki şarta dikkat! Peki bu destek ödemelerinden kimler faydalanabiliyor? Aranan şartlar neler? İşte detaylar...

gfgfgf-2023-03-25t120336-018.jpg

E-Devlet'ten başvuru yapan kadınlara 4 bin TL verileceğini biliyor muydunuz? Bakanlıktan son dakika duyurusu yapıldı. İhtiyaç sahibi kadınlara yönelik yeni destek paketi açıklandı. Bu şartları karşılayanlara anında 4 bin TL veriyorlar. Sizler için aranan şartları tek tek derledik.

E-DEVLET'TEN BAŞVURU YAPAN HERKESE 4 BİN TL VERİYORLAR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yeni bir duyuru gerçekleştirildi. Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte destek ödemelerini hızlandıran bakanlık bu sefer kadınlar için yeni bir destek ödemesi yapacağını duyurdu. E-Devlet'ten başvuran herkese 4.000 TL nakdi yardım yapılacak. Böylece kadınlarımıza büyük destek sağlanmış olacak.

gfgfg-3.jpg

SON BAŞVURU TARİHİ...

Sizde bu ödemelerden yararlanmak istiyorsanız elinizi çabuk tutun. Başvurular 31 Mart 2023 tarihinde sona erecek. Başvurular E-devlet üzerinden yapılacak. Siz de eğer nakit yardımına ihtiyaç duyuyorsanız bu yardımdan faydalanabilirsiniz.

hgghgh-18.jpg

BAŞVURUNUN DETAYLARI VE İSTENİLEN ŞARTLAR

Kadınlara özel olarak verilecek nakit yardımının başvuru şartlarının belli olmasının ardından başvuru detayları da belli oldu. Dar gelirli kadınlar için verilecek olan bu destek ödemesine başvurmak istiyorsanız E-devlet kapısından giriş yapmanız gerekmektedir. Bu başvuru yönteminin yanında SYDV aracılığı ile de başvuru yapılabilecek. Başvuru bu iki alanın herhangi birinde gerçekleştirildikten sonra onay mesajı alacaksınız. Alınan bu onay mesajının ardından ise PTT kimlik kartı ile destek ödemesinden faydalanabilirsiniz. Ödemeler nisan ayı itibari ile hesaplara geçirilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN