Kamu çalışanı olmak ister misiniz? En az 11.000 TL maaşla güvenlik görevlisi alınacak: Son başvuru tarihi...

Kamu çalışanı olmak ister misiniz? En az 11.000 TL maaşla güvenlik görevlisi alınacak: Son başvuru tarihi...

İŞKUR en az 11 bin lira maaşla güvenlik görevlisi alacak iş yerlerinin ilanlarını yayınladı. Üstelik KPSS şartı aranmıyor. Erkek ve kadın güvenlik görevlileri olarak işe girmek için gerekli şartlar açıklandı. Silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi ilanları için haberimize göz atın.

KPSS puanı düşük olanlar ve KPSS'ye girmeyenler için iş imkanı açıklandı. İŞKUR, silahlı ve silahsız güvenlik görevlilerinin istihdamı için ilanlar yayınladı. İşte detaylar...

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

İŞKUR başvurular için belli bir zaman belirlemese de ilanlara başvurmak için elinizi çabuk tutmalısınız. Her an kontenjanların dolma ihtimalini göz ardı etmeyerek işe girmek için başvurunuzu yapmalısınız.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Silahlı ve silahlı güvenlik görevlisi kadrosunda istihdam edilmek üzere alınacak personellere aranan bazı şartlar aranmaktadır.

Silahlı ve Silahsız Güvenlik Görevlisi Alımı Şartları şu şekilde:

Türk Vatandaşı Olmak

Başvuru yapacak adayların Türk vatandaşı olması şartı aranıyor.

Kamu Haklarından Mahrum Bulunmamak

Başvuru yapacak adayların kamu haklarından mahrum bulunmamaları gerekiyor.


Suç Kaydı Olmamak

Adayların sabıka kaydında kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına çarptırılmamış olmak gerekiyor. Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak gerekli şartların içerisinde yer alıyor.


Askerlik Durumu

Erkek adaylar için askerlik durumunun bir engel teşkil etmemesi gerekmektedir. Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut tecil ettirmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak gerekiyor.


Sağlık Durumu

Adayın işini yapmasına engel olacak bir akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamalı.


BAŞVURULAR NEREYE YAPILACAK?

Başvurular İŞKUR üzerinden online olarak yapılacak. Başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR’un resmi internet sitesi olan esube.iskur.gov.tr adresinden "Giriş yap" butonuna tıklayarak "iş arayan" seçeneğinden kayıt olmalı ve güvenlik görevlisi ilanlarını listelemelidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN