O markette kırmızı et 140 TL'ye satılacak iddiası

O markette kırmızı et 140 TL'ye satılacak iddiası

Ailelerin pek çok üründe fiyat araştırması yaptığı zincir marketlerden biri olan Tarım Kredi Marketleri, Ramazan ayının gelmesi ile birlikte kırmızı ette şaşırtan indirime imza attı. İşte detaylar bu haberimizde...

Tarım Kredi Kooperatifleri, Türkiye'de tarım sektörüne hizmet veren bir kooperatif ağıdır. Tarım Kredi Kooperatifleri'nin çiftçilere yönelik hizmetlerinden biri de Tarım Kredi Marketleri'dir. Tarım Kredi Marketleri, çiftçilere ve tarımsal üreticilere tarım girdileri, yem, tohum, ilaç, gübre gibi tarımsal ürünleri ve hayvan besleme ekipmanları gibi malzemeleri temin eden bir zincirdir. Tarım Kredi Marketleri, Tarım Kredi Kooperatifleri'nin bir parçası olarak, çiftçilerin tarımsal üretimlerinde ihtiyaç duydukları malzemeleri uygun fiyatlarla temin ederek tarımsal üretimin artmasına ve gelişmesine katkı sağlamaktadır. Tarım Kredi Marketleri, Türkiye genelinde birçok il ve ilçede bulunan şubeleriyle hizmet vermektedir. Çiftçiler, Tarım Kredi Kooperatifleri'ne üye olduktan sonra Tarım Kredi Marketleri'nden faydalanabilmektedirler.

basliksiz-5.jpg

KIRMIZI ETE 100 TL İNDİRİM BİRDEN! KASAPLARI, ZİNCİR MARKETLERİ YIKAN KARAR: ORADA 140 TL'YE SATILACAK!

Mübarek Ramazan ayının gelmesi ile birlikte her evde tatlı bir telaş başladı. İftar ve sahur sofraları derken tabi ki bu telaşa birde alışverişlerde katıldı. Öyle ki Ramazan ayının gelmesi ile birlikte birçok ürüne zam gelmişti. Bu ürünlerden biri de hiç şüphesiz kırmızı etti. Tarım Kredi Marketleri, her üründe yaptığı şaşırtan indirimlerle vatandaşın beğenisini kazanıyordu. Kırmızı ete gelen zamlardan sonra vatandaş kırmızı et yiyebilsin diye Tarım Kredi Marketleri kolları sıvadı.

Tarım Kredi Marketleri kıymanın kilosunu 140 TL' den satışa çıkarırken, kuşbaşı etin kilosunu ise 150 TL'den satışa çıkardı. Fiyatlardan haberi olan vatandaş ise cüzdanını kaptığı gibi soluğu Tarım Kredi Marketlerinde aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (17)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
17 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN