Kıyıda köşede altını olanlar dikkat! Piyasa kahini İslam Memiş'ten korkutan uyarı: O tarihte altın uçacak, hazırlığa başlayın!

Kıyıda köşede altını olanlar dikkat! Piyasa kahini İslam Memiş'ten korkutan uyarı: O tarihte altın uçacak, hazırlığa başlayın!

Altın fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Orta Doğu'da başlayan savaş ve ABD Merkez Bankası'ndan (FED) gelen faiz artırım sinyalleri altın fiyatlarına büyük darbe vurmuş durumda. Gram altın 1.780 TL'ye kadar çıkarken çeyrek altın fiyatı ise 2.933 liraya kadar çıkmış durumda. Yatırıcımlar 'Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?' sorusunu araştırırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten korkutan uyarı geldi. Kıyıda köşede altını olanlar dikkat. Büyük tufana hazır olun!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarında yaşanan yükselişlerle ilgili önemli uyarılarda bulundu. Yeni hafta başında 1.780 TL'yi aşan gram altın rekor tazelerken gözler ABD Merkez Bankası'nın faiz politikalarına çevrilmiş durumda. 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?' sorusuna yanıt veren İslam Memiş, yatırımcıları uyardı. Kıyıda köşede altını olanlar dikkat! O tarihte altın fiyatları uçacak, büyük tufana hazır olun! İşte 22 Ekim 2023 güncel altın fiyatları...

Kıyıda köşede altını ve doları olanlar dikkat. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten beklenen uyarı geldi. Gram altın 1.780 lirayı aşarken gözler piyasalara çevrilmiş durumda. Altın almak isteyenler bu tarihten önce mutlaka alın. Piyasa kahini İslam Memiş bombayı patlattı.

KIYIDA KÖŞEDE ALTINI OLANLAR DİKKAT!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas savaşı küresel piyasaları sert şekilde etkilemiş durumda. Çeyrek altın fiyatları son zamanların en yüksek rekorunu kırarak 3 bin TL sınırını aştı. Uzmanlar ise 2 ay sonra altında yeni yükselişlerin meydana geleceğini belirtiyor. Altın tahminleriyle tanınan İslam Memiş, Orta Doğu'daki İsrail-Filistin çatışmasının altın fiyatlarını yükselttiğini ifade etti. Böyle durumlarda en iyi ve güvenilir yatırım aracının altın olduğunu vurgulayan Memiş, vatandaşları uyardı.

ghhggh-2023-10-22t142247-987.jpg

İSLAM MEMİŞ'TEN KORKUTAN UYARI: BÜYÜK TUFANA HAZIR OLUN

İsrail-Filistin savaşının başlamasıyla altın fiyatlarında kısmi bir fiyat yükselişlerin görüldüğünü belirten İslam Memiş, altının jeopolitik savaş risklerinde ve ekonomik krizlerde güvenli bir liman olarak görüldüğünü söyledi. Bu tür belirsizliklerin ekonominin nasıl etkileneceği konusunda soru işaretleri yarattığını ve yatırımcıların altına yöneleceğini ifade etti

İslam Memiş, altın fiyatlarını etkileyen faktörlerin jeopolitik riskler olduğunu ve Orta Doğu'da yaşanan gelişmelerin altın fiyatlarını etkileyebileceğini belirterek, yatırımcıların bu gelişmelere dikkatle yaklaşması gerektiğini dile getirdi. Altın yatırımı yapmayı düşünenlerin, jeopolitik risklere ve ekonomik belirsizliklere karşı güvenli liman olarak altını görmeleri nedeniyle altına yönelebileceğini belirtti.

22 EKİM 2023 PAZAR GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN NE KADAR?

  • Gram altın alış: 1.779,83₺
  • Gram altın satış: 1.780,41₺

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

  • Çeyrek altın alış: 3.012,00₺
  • Çeyrek altın satış: 3.043,00₺

ghhggh-2023-10-22t142314-302.jpg

YARIM ALTIN NE KADAR?

  • Yarım altın alış: 6.042,00₺
  • Yarım altın satış: 6.086,00₺

TAM ALTIN NE KADAR?

  • Tam altın alış: 12.048,00₺
  • Tam altın satış: 12.121,00₺

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

  • Cumhuriyet altını alış: 12.293,00₺
  • Cumhuriyet altını satış: 12.479,00₺

ATA ALTIN NE KADAR?

  • Ata altın alış: 12.372,00₺
  • Ata altın satış: 12.441,00₺

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN