Kredi muslukları açıldı! Ziraat Bankası, Vakıfbank, Akbank, Halkbank… Rakamlar yeniden belirlendi

Kredi muslukları açıldı! Ziraat Bankası, Vakıfbank, Akbank, Halkbank… Rakamlar yeniden belirlendi

Kredi ihtiyacı olan binlerce vatandaş bankalar tarafından sunulan fırsatları yakından takip ediyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank, Akbank ve Halkbank kredi musluklarını açtı. Bu rakamlar tüm müşterileri mest edecek. İşte kredi faiz oranları…

Merkez Bankası tarafından açıklanan faiz kararı sonrasında tüketiciler taşıt ve konut kredileri için belirlenen rakamlar araştırılmaya başladı. Ekonomiye yakından takip eden kişilerin yanı sıra Kredi almayı düşünen binlerce vatandaşın Merak ettiği faiz oranları yeniden belirlendi. Ziraat Bankası, Vakıfbank, Akbank ve Halkbank güncel rakamları açıkladı. İşte kredi faiz oranları…

FAİZ ORANLARI YENİDEN BELİRLENDİ

Bütçesini değerlendirmek isteyen binlerce vatandaş farklı alternatifler örerken bankalar tarafından belirlenen faiz oranları da dikkat çekiyor. Bireyler ve işletmeler tarafından büyük bir öneme sahip olan faiz oranları farklı kredi türleri ile müşterilerin hizmetine sunuluyor. Birçok farklı banka tarafından sunulan cazip fırsatlar dikkat çekerken vatandaşlar da kendi bütçesine uygun olan yeni fırsatları değerlendirmeye devam ediyor. Ziraat Bankası, Halkbank, İş Bankası, Akbank gibi farklı bankalar tarafından sunulan yeni kredi oranları merak uyandırıyor.

para-hesap-1.jpg

BANKA FAİZ ORANLARI NE KADAR OLDU?

Milyonlarca vatandaş acil ihtiyaçlarını karşılamak için bankaların yolunu tutuyor. Kimisi bireysel ihtiyaçlarını karşılamaz kimse taşıt ve konut almak için bankaya başvururken güncel faiz oranları da büyük bir önem arz ediyor. Bu kapsamda bankalar tarafından sunulan faiz oranları şu şekildedir:

  • Ziraat Bankası, tüketici kredisi için %2,69, taşıt kredisi için %2,54 ve konut kredisi için %2,19 faiz oranları sunuyor.
  • Halkbank ise ihtiyaç kredisi için %2,89, taşıt kredisi için %2,69 ve konut kredisi için %2,19 faiz oranlarıyla hizmet veriyor.
  • Akbank’ın ihtiyaç kredisi faiz oranı %2,94-3,04 aralığında değişirken, taşıt kredisi için %4,89 ve konut kredisi için %2,99 faiz uyguluyor.
  • Türkiye İş Bankası ise ihtiyaç kredisi için %2,95-3,35, taşıt kredisi için %3,49 ve konut kredisi için %2,85 faiz oranları sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN