Maaş promosyonunda rekorlar alt üst! Yeni rekor tam 138 bin TL!

Maaş promosyonunda rekorlar alt üst! Yeni rekor tam 138 bin TL!

Son dakika haberine göre, bankalar ile yapılan maaş promosyon anlaşmalarında yeni rekor geldi. Yeni rekor 138 bin TL olarak açıklanırken, eski rakamları solladı geçti. Promosyon görüşmelerinin tamamlanmasıyla hesaplara yatırılacak. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

SON DAKİKA: Banka maaş promosyonu yarışında yeni bir zirve görüldü! Daha geçtiğimiz günlerde Ankara Valiliği'nin çalışanları için imzaladığı ve Türkiye rekoru olarak duyurulan 105 bin TL'lik (100 bin TL nakit + 5 bin TL parapuan) anlaşmanın yankıları sürerken, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bu rekoru adeta paramparça etti!

YENİ REKOR TBMM'DEN: 3 YILLIĞINA 138 BİN TL!

Edinilen bilgilere göre, TBMM yönetimi, çalışanlarının maaş ve diğer ödemelerinin yapılacağı banka ile yürüttüğü promosyon anlaşması görüşmelerini rekor bir rakamla sonuçlandırdı. Meclis çalışanları, üç yıllık dönem için tek seferde tam 138 bin TL maaş promosyonu alacak.

642a5a0ae4bfdd18b4870022-1

ANKARA VALİLİĞİ REKORU KISA SÜRDÜ!

Ankara Valiliği'nin 105 bin TL'lik anlaşması, Yükseköğretim Kurulu'nun (YÖK) daha önceki 100 bin TL'lik rekorunu geride bırakarak büyük ses getirmişti. Ancak TBMM'nin imzaladığı 138 bin TL'lik bu yeni anlaşma, promosyon çıtasını görülmemiş bir seviyeye taşıdı ve Ankara Valiliği'nin rekorunu kısa sürede geride bıraktı.

milletvekili-nasil-olunur-milletvekili-olmak-icin-gerekenler-2

DİĞER KURUMLAR İÇİN BEKLENTİLER ARTIYOR!

TBMM'nin kırdığı bu yeni rekor, hem kamu kurumlarında hem de özel sektörde çalışan milyonlarca kişi için promosyon beklentilerini daha da artıracaktır. Bankalar arasındaki rekabetin kızışmasıyla birlikte, önümüzdeki dönemde diğer kurumlardan da yüksek promosyon anlaşması haberlerinin gelmesi muhtemel görünüyor.

Gözler şimdi, TBMM çalışanlarına yapılacak olan 138 bin TL'lik rekor ödemede ve diğer kurumların bu yeni rekora nasıl cevap vereceğinde olacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN