Mart ayının son gününde piyasalarda ilk rakamlar

Mart ayının son gününde piyasalarda ilk rakamlar

Mart ayının son gününde dolar/TL 14,65 seviyelerinden işlem görüyor, euro ise 16,38 TL'den el değiştiriyor.

Dolar/TL kuru mart ayının son gününde 14,65 seviyelerinden işlem görürken mart ayını da yüzde 5'in üzerinde yükselişle kapatmaya hazırlanıyor. Euro ise 16,38 TL'den el değiştiriyor. Euro/TL için ise mart ayı yüzde 5 civarı artışla kapanacak.

PETROL FİYATLARI

Asya borsaları, hafta boyunca küresel piyasalardaki yükselişlerin ardından Wall Street'te dün görülen düşüşlere paralel olarak bugün gerilerken, petrol fiyatları ABD'nin yüksek yakıt fiyatlarını kontrol altına almak için piyasaya rezervlerinden büyük miktarda petrol sürmeyi değerlendirmesiyle keskin şekilde düştü.

Brent petrolde fiyatlar yüzde 5'e yakın değer kaybederek 106 dolar seviyesine indi. ABD ham petrolünde ise benzer oranlarda düşüşlerle varil fiyatı 101 dolardan işlem görüyor.

Spot altının ons fiyatı hafif geriledi ve 1.921 dolar civarında.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN