Mercedes tutkunlarının beklediği açıklama geldi! B Serisi fiyatları belli oldu! Mercedes 2023 Şubat güncel fiyat listesi

Mercedes tutkunlarının beklediği açıklama geldi! B Serisi fiyatları belli oldu! Mercedes 2023 Şubat güncel fiyat listesi

Araç almak isteyen vatandaşlar piyasa araştırması yapmaya devam ediyor. Şubat ayında 2023 model araçlarını satışa sunan Mercedes Benz B serisi fiyatları belli oldu. Geçtiğimiz ay satışa sunulan Mercedes B 180 ile şubat ayında satışa çıkan Mercedes B 200 arasında tamı tamına 370.500 TL'lik fark dudak uçuklattı. İşte Mercedes Benz B Serisi güncel fiyat listesi…

Ocak ayı içerisinde sıfır kilometre 2022 model araç satışı gerçekleştiren Mercedes, Şubat ayında 2023 model araçlarını satışa sundu. Geçtiğimiz ay satışta olan Mercedes B 180 model ile Yeni satışa sunulan Mercedes B 200 arasındaki 370.500 TL'lik fark ise dikkat çekti. İşte Mercedes Benz B Serisi güncel fiyat listesi…

MERCEDES BENZ B SERİSİ ÖZELLİKLERİ NELERDİR?


Mercedes'in yeni B serisi keyifli bir konfor sunarken somut bir ferahlık hissi de sağlamaktadır. Yüksek düzeydeki değişkenliği ve ideal kombinasyonu ile alıcılar tarafından dikkat çeken araç yenilikçi MBUX kumanda konseptini kullanmaktadır. Çağdaş bağlantı özellikleri sayesinde ileri seviyede bir hizmet sunan Mercedes B serisi, günlük hayatı kolaylaştıran bir formda tasarlandı.

mercedes-benz-b-serisi-2023.jpg


Mercedes B serisi tasarımı ile göz doldururken yıldız desenli radyatör kaplaması ve yeni far tasarımı araca dinamik bir görünüm sağlıyor. Araçta değişmeyen özellikler arasında kısa çıkıntılara sahip olan aks mesafesi konforlu bitiş yüksekliği ve yüksek kullanım alanı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Tüm bunların yanı sıra dijital özellikleri ile de tüm gözleri üzerinde toplayan Mercedes B serisi, bağımsız dijital ekranları ve yüksek kaliteli malzemesi ile harika bir deneyim sunuyor. Aracın iç mekan tasarımı net bir özellik sunarken yüksek işlevselliği gelişmiş kumanda mantığı ve deri kaplı çok fonksiyonlu direksiyon simidi kullanıcılardan beğeni topluyor. Yeni döşeme renkleri ile süspansiyonlu Konfor koltukları ve genişletilmiş süslenme seçenekleri büyüleyici bir atmosfer oluşturuyor.

mercedes-benz.jpg


MERCEDES BENZ B SERİSİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ NELERDİR?


Mercedes Benz B serisi tasarımı ile göz doldururken aracın teknik özellikleri de merak ediliyor. 2023 model Mercedes Benz B serisi araç teknik özellikleri şu şekildedir:
Yakıt deposu hacmi: 43 L
Yakıt tipi: Benzin
Motor hacmi: 1.332 ccm
Tork (Nm): 270 nm
Güç kW: 120 kW
Silindir sayısı: 4
Maksimum hız: 223 km/h
Hızlanma (0-100 km/sa): 8,4 s
Uzunluk: 4.419 mm
Yükseklik: 1.562 mm
Genişlik: 2.020 mm
Koltuk sayısı: 5
Kapı sayısı: 5
Bagaj hacmi: 455 lt

mercedes-b-seri.jpg
2023 MERCEDES BENZ B SERİSİ FİYAT LİSTESİ


Yeni B 200 Progressive benzinli tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı: 1.509.500 TL olarak açıklandı.
Araç fiyatları hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen müşteriler http://www.mercedes-benz.com.tr/ adresi üzerinden detaylı bilgi alabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN