Motorlu taşıtlar vergisi VavaCars’tan

Motorlu taşıtlar vergisi VavaCars’tan

İkinci el online araç alım-satım platformu VavaCars, 27-30 Haziran tarihlerinde motorlu taşıtlar vergisini müşterisine bırakmayarak kendi üstlenecek.

İkinci el araç alım-satım online ticaret platformu VavaCars, cazip kampanyalarına devam ediyor. Ücretsiz teslimat, ücretsiz ekspertiz, 14 günde para iade garantisi ve 12 Ay/25 bin km garanti gibi hizmetleriyle sektörde fark yaratan işlere imza atan şirket, yeni kampanyasıyla tüketiciye destek olmaya devam ediyor.

27-30 Haziran tarihleri arasında VavaCars platformundan gerçekleştirilecek tüm alımlardaki motorlu taşıtlar vergisini VavaCars karşılayacak.

“HER ZAMAN TÜKETİCİMİZİN YANINDAYIZ”

Her zaman tüketicinin yanında olduklarının altını çizen VavaCars Pazarlama Başkanı Alper Karaer, “İkinci el araç alım satımında tüketici çok sayıda masrafla karşı karşıya kalıyor. Biz uçtan uca dijital iş modelimiz sayesinde yarattığımız ölçek ekonomisiyle, tüketiciye yansıyan ekstra masrafları minimum düzeyde tutmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda 27-30 Haziran tarihlerinde yapılacak tüm araç alımlarında MTV’yi şirket olarak biz karşılıyoruz” dedi.

Ocak ve Temmuz aylarında ödenen motorlu taşıtlar vergisinde bu yıl en yüksek MTV 62 bin 633 TL, en düşük MTV ise 136 TL olarak belirlendi.

VAVACARS HAKKINDA

Türkiye’nin ilk online ikinci el araç alım satım platformu olan VavaCars Nisan 2019’da kuruldu. Derin veri analitiği, yenilikçi ve katma değerli çözümleriyle tüketicileri ikinci el araç alım satımında güven, şeffaflık, hız ve deneyim memnuniyeti ile destekleyen bir e-ticaret platformu olan VavaCars, global yatırımcıların da dikkatini çekerek Ekim 2021’de, aralarında Petrol Ofisi’nin ana şirketi Vitol’un da bulunduğu bir dizi küresel yatırımcıdan, B Serisi finansman turunda 50 milyon dolar fon sağladı. Uçtan uca dijital iş modeliyle tüm adımlarında tüketici memnuniyetine odaklanan VavaCars, 2021’de Awards International tarafından ikinci el araç kategorisinde En İyi Müşteri Deneyimi Ödülü’ne layık görüldü. Halen yaklaşık 500 kişiye istihdam sağlayan ve merkezi İstanbul’da bulunan VavaCars, uluslararası pazarlarda büyüme planlarına odaklanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN