Mutfak tüpüne bu kez indirim var! Son tarihi kaçıran üzülür: O marka 100 TL indirim kampanyası başlattı

Mutfak tüpüne bu kez indirim var! Son tarihi kaçıran üzülür: O marka 100 TL indirim kampanyası başlattı

Sürekli fiyatı artan mutfak tüpüne bu kez indirim var. Yeni kampanya kapsamında o tarihe kadar o markanın tüplerinde 100 TL indirim uygulanacak. İşte detaylar…

Gıda ürünlerinin yanı sıra son zamanlarda fiyatı en çok artan ürünler arasında yer alan mutfak tüpü fiyatları cep yakıyor. Vatandaşın alım gücü her geçen gün düşerken, bu sefer yüzleri güldürecek bir haber geldi.

MUTFAK TÜPÜNE 100 TL İNDİRİM

İpragaz’ın resmi web sitesinden yapılan açıklamada, Turkcell Bizce kullanıcılarına özel indirim kampanyası başladığı duyuruldu. Bu kapsamda, iPApp mobil uygulamasından 12 kg’lık ev tüpü alan Turkcell Bizce kullanıcıları 100 TL indirim fırsatından yararlanabilecek.

İNDİRİM NASIL UYGULANACAK?

Turkcell Bizce uygulamasında “şifre al” butonunu seçerek alacağınız şifreyi İpragaz mobil uygulaması, iPApp’ta kullanmanız yeterli. Bizce uygulamasından aldığınız şifreyi, iPAApp’ta tüp siparişi verirken “Sepetim” alanında “Promosyon Kodu” bölümüne girdiğinizde tavan satış fiyatından 100 TL değerinde indirim uygulanacak.

mutfak-tupunde-indirim-1.jpg

KAMPANYA O TARİHE KADAR GEÇERLİ OLACAK

12 kg’lık İpragaz ev tüpleri ile kampanyaya katılan bayilerde kazanılan indirim promosyon kodlarının iPApp’ta kullanımı için son tarih 30.04.20204 olarak belirlendi. Öte yandan kampanya İpragaz A.Ş. (“İpragaz”) ve Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.(“Turkcell”) tarafından düzenlenmekte olup, 01.02.2024 - 08.03.2024 tarihleri arasında geçerli. EPDK'ya bildirilen KDV dahil tavan satış fiyatı üzerinden 100 TL tutarında indirim yapılacak. Kampanyadan 45 gün içinde bir kez yararlanılabilecek. Kampanyaya katılım 5.000 adet iPApp promosyon kodu ile sınırlıdır.

mutfak-tupunde-indirim.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN