Nakite sıkışan emekliye can suyu olacak! Duyuru yapıldı: Başvuran PTT'den nakit para alabilecek

Nakite sıkışan emekliye can suyu olacak! Duyuru yapıldı: Başvuran PTT'den nakit para alabilecek

Nakit ihtiyacı olan emekli vatandaşlar için düzenlenen kredi kampanyaları hızla devam ediyor. Peki PTT aracılığıyla kredi nasıl alınır? Tüm detaylar haberimizde.

Ekonomik anlamda yetinemeyen ve acil nakit ihtiyacı olan emekli vatandaşlar için yüksek kredi kampanyaları devam ediyor. Peki PTT emekli kredisi şartları nedir? Başvuru nasıl yapılır? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EMEKLİYE KREDİ MÜJDESİ

Son dönemlerde emekli vatandaşların ekonomik anlamda zorlukları devam ederken kredi kampanyaları da hızla devam ediyor. PTT Aktif Bank işbirliği ile emeklilere uzun vadeli ve uygun faiz oranlı 100 bin TL'ye varan kredi ödemesi yapılıyor. Emekli maaşını PTT aracılığıyla alan müşteriler için 100 bin TL kredi ödemesinin geri ödemeleri 24 ay vadeli olarak tamamlanacak. PTT aracılığıyla emekli kredisi için yüzde 2.69 oranlı faiz uygulaması yapılacak. 

Emekliye Kredi Müjdesi

Emekli vatandaşlar PTT şubelerine gidip maaş taşıma işlemlerini tamamlayarak kredi başvurularını yapabilecek. Aynı zamanda mobil uygulama üzerinden de maaş taşıma ve kredi başvuru işlemleri yapılabilecek. Kredi başvurusu yapmak için 3050 numarasına PTT yazıp bir boşluk bırakıp kimlik numarasını yazarak göndermek gerekiyor. Başvuru değerlendirmeleri ise 15 gün sürüyor. Emekli vatandaşların çekebileceği kredi tutarları ve olumlu sonuçlanma durumları kredi notlarına göre değişkenlik gösteriyor. 35 bin TL'ye kadar çekilecek olan krediler için kefil şartı aranmıyor. 70 bin TL'ye kadar olan krediler 36 ay, 100 bin TL krediler ise 24 ay vadeli olarak veriliyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN