Nakite sıkışanların imdadına Garanti Bankası yetişti! 20 bin TL kredi anında cepte: Faiz yok masraf bedeli yok

Nakite sıkışanların imdadına Garanti Bankası yetişti! 20 bin TL kredi anında cepte: Faiz yok masraf bedeli yok

Garanti BBVA tarafından yapılan son duyuruda acil nakit ihtiyacı olanlar için ihtiyaç kredisi kampanyası düzenlendiği belirtildi. Bu kapsamda 10 bin lirayı bulan kredi verilirken ayrıca 10 bin liralık faizsiz nakit avans imkanı da sunuluyor . İşte, Garanti BBVA'nın yeni kampanyasının detayları...

Garanti Bankası'nın resmi web sitesi üzerinden yapılan duyuruda 10.000 TL'lik faizsiz nakit avans ile 10.000 TL kredi kampanyasının başladığı ve başvuru için son tarihin 13 Eylül olduğu belirtildi.

Söz konusu kampanya sadece ilk kez Garanti BBVA'lı olanları kapsarken, başvurusu onaylananlar 5 gün içinde kredilerini kullanabilecek.

GARANTİ BBVA KREDİ KAMPANYASININ DETAYLARI

Bankanın başlattığı kredi kampanyası, yalnızca Garanti BBVA Mobil ile İnternetten yapılacak kredi başvuru işlemlerinde geçerli olacaktır. Şubeler üzerinden yapılacak başvurular geçerli olmayacaktır. Herhangi bir sebepten dolayı müşteri olma ve kredi başvuru sürecinin şube aracılığıyla tamamlanması halinde kampanyadan faydalanılmayacaktır.

p-h-10-ic.jpg

İlk kez Garanti BBVA müşterisi olanlar bankada hesapları açıldıktan sonra, Garanti BBVA Mobil ile Garanti BBVA İnternette yer alan başvurular bölümünden kampanyalı kredi için başvurularını yapabilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN