Ne Suv ne Pick-up! Bu arabayı alanın bir de evi oluyor: Otomobil kralı SG3 piyasaya sürüldü

Ne Suv ne Pick-up! Bu arabayı alanın bir de evi oluyor: Otomobil kralı SG3 piyasaya sürüldü

Ne Suv ne Pick-up! Son zamanlarda doğa tutkunlarının karavana olan ilgisi arttı. Hal böyle olunca Türkiye’nin önemli karavan üreticilerinden Shantigo’nun yeni modelleri de piyasayı alt üst etmeye başladı. Öyle ki bu arabayı alanın bir de evi oluyor. İşte, Otomobil kralının kendine hayran bırakan yeni SG3 karavan modeli…

Pandemi dönemiyle birlikte Türkiye’de karavana olan ilgi gözle görülür derecede arttı. Hal böyle olunca üreticiler de bu ilgiye karşılık vermek için adeta yarışa girdi.

shantigo-sg3-1.jpg

Türkiye’nin önde gelen karavan üreticilerinden Shantigo da bu kapsamda yeni modellerini tanıtmaya devam ediyor. Son olarak SG3 modelini tanıtan otomotiv kralı, tanıtım etkinliğinde katılımcıları resmen büyüledi.

shantigo-sg3-2.jpg

SHANTİGO SG3

Konfor ile teknolojiyi buluşturan yeni Shantigo SG3, geniş bir kullanıcı ihtiyacı karşılama potansiyeline sahip. Hem VIP konforunu hem de karavan deneyiminin özgürlüğünü bir arada eriten yeni model, hızlı ve kompakt boyutları ile dikkat çekiyor.

shantigo-sg3-3.jpg

4 kişilik konforlu yatak ve sürüş keyfi sunan SG3, iç mekan düzenlemesi, pratik depolama alanları ve estetik tasarım detayları ile seyahat keyfini katlıyor. Şehir içi ve doğa gezileri için gereken tüm özelliklere sahip olan bu karavan, kompakt boyutları sayesinde şehir trafiğinde de otomobil konforu ile rahat bir şekilde seyahat etmenize imkan tanıyor.

shantigo-sg3-4.jpg

TEST SÜRÜŞLERİ BAŞLIYOR

Shantigo, yeni karavanı için 21 Mart itibari ile test sürüşlerine de başlayacak. Şirketin yetkilileri, karavan tutkunlarının test sürüşü için Shantigo Karavan web sitesinden kayıt yaptırabileceklerini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN